2777
2789
عزیزم‌من همسرم کرونای شدید گرفت و زد به ریه ش .دکتر گفته بود اصلاااااا نباید به پشت بخوابی اصلا عفون ...

ممنون عزیزم

منم دیروز میخواستن بستری کنم خودم قبول نکردم.گفتم دارو بدین تو خونه مصرف کنم

خداوندا مرا آن ده که آن به....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم منم دیروز میخواستن بستری کنم خودم قبول نکردم.گفتم دارو بدین تو خونه مصرف کنم

ان شاءالله زود خوب میشین ‌ولی کرونا طول میکشه بعضیا هم‌سخت می گیرن بدی کرونا اینه یهو ادم‌رو میگیره من‌همسرم ۸ روز تو خونه بود دیگه خیلی بی حال شد و بدنش اذیت‌میشد رفت درمانگاه سرم اینا وصل کردن براش تب و لرز شدید گرفت مخصوصا لرز.اونشب اگه می رفت خیلی بهتر بود و ریه ش کمتر درگیر میشد دیگه کم کم سرفش شروع شد دو روز بعدش تنگ نفس شد دیگه رفت  بیمارستان گفتن باید بستری بشی حتما ۴۵ درصد ریه ش درگیر بود بازم‌اگه دیرترمی رفت بدتر میشد .البته کلا خیلی کم می خورد اصلا اشتها نداشت .منم از همسرم گرفتم ولی مثله اون نبودم و اکسیژن و اینام خوب بود .شما اکسیژنت چند بود؟

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش

عزیزم انشالله زود خوب شی داداش و زن داداشمن گرفتن زن داداشم ۸ هفته حامله بود یکماه پیش مستقیمدکترش گفت هردوتون زن و شوهر برین دکتر متخصص عفونی و دکتر عفونی هرشب براشون چندتا آمپول و سرم تجویز کرد و خورد و خوراکشونو خیلی مقوی کردن آب قلم و مرغ طبیعی اینا خوردن و هر روز سرم و آمپولی که دکتر میداد و زدن ۱۵ روزه خوب شدن با اینکه ریه داداشم درگیر هم بود ۲۰ درصد داداشم ۲۵ سالشه زنشم ۲۲ بعد ۱۵ روز هر دو خداروشکر کاملا خوب شدن الانم ۱۴ هفتشه 

پرنسس مامانی (♡ماه مادر♡) مهنیا😍