2777
2789
عنوان

شیمی کنکور با استاد فرزانه

2278 بازدید | 8 پست

سلام ببخشید شما شیمی منمور ستادتون استاد فرزانه بوده؟نتیجه گرفتین؟ کلا شیمی کنکور خودتون یا از کسایی که میشناسین چه کسی استادشون بوده؟میشه کمکم کنید خیلی این قضیه برام مهمه  

انچه برای حفظ دین از دست میدهید زیانی به شما نخواهد رساند🌱

عزیزم تو معلم خصوصی دروس فیزیک شیمی ریاضی اگ میشناسی میشه ب منم معرفی کنی

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

معلم خصوصی من نهم بودم تو قم ریاضی به بنده درس میدادن که خیلی عالی بودن. الان کنکوری یازدهم هستم دبیر ریاضیم استاد اریان حیدری هستن که کلاسشون خصوصی نیست در کلاسی نو درس میدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلاس شیمی کنکور با دکتر بیژن ابوالقاسمی رفتم. حرف نداره. واسه ی ازمون کتاب تست نداشتم فقط جزوشو چند بار خوندم ۱۰۰ زدم تو ازمون. بهترین دبیر شیمیه شک نکن. کلاساش خیلی بهت انگیزه میده 

من کلاس شیمی کنکور با دکتر بیژن ابوالقاسمی رفتم. حرف نداره. واسه ی ازمون کتاب تست نداشتم فقط جزوشو چ ...

خیلی ممنونم

من کلاس شیمی کنکور با دکتر بیژن ابوالقاسمی رفتم. حرف نداره. واسه ی ازمون کتاب تست نداشتم فقط جزوشو چ ...

شما چه سالی کنکور داشتید؟