2777
2789
عنوان

دندونای دخترمو چیکار کنم؟

639 بازدید | 26 پست

دخترم ۴ سالشه، جلو دندوناش سیاه شده بخاطر درست کردن اونا بردمش پیش یه متخصص که کمم پول نمیگیره! میگه ۸ تا دندونش عصب کشی میخواد یه دندونشو باید بکشم ۴ تاشم پر کردن میخواد تحت بیهوشی که هزینه اونم میشه ۲۷۰۰، یعنی کلا نزدیک ۱۸ میلیون هزینه دندوناش میشه، موندم ببرم یا نه، شوهرمم میگه دندونای بچه شیریه میریزه نمیخواد اینقدر هزینه کنیم.

به نظرتون ببرم درست کنه؟ این همه دندون خراب میشه آخه؟ من خودم تا حالا یه دندون عصب کشی نکردم 😐😕

بچه خواهرم دندوناش خراب شده بود اونم گفتن بیهوشی، خواهرم قبول نکرد. دهن بچه باد کرد از عفونت. بعد بردنش دکتر بدون بیهوشی درست کرد براش.

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندونا از شیش هفت سالگی شروع میکنه ریختن

به نظرم بخاطر دو سه سال انقدر هزینه کردن نمی ارزه

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

منم اینجوری بودم ۷ سالگی میخواستم برم مدرسه بردنم بی هوشم کردن درست کردن 😁 البته دندان های اصلیم همشون سالمه تا الان

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

میدونی اگه درست نکنی و خراب بشه یا بکشی خوب نیست دندون بایذ سر موقع بیوفته ک کج و زشت نباشه ..بعدا باید بیشتر خرج کنی .. خب جای دیگه ببرش عزیزم بعضیاش اگه خیلیییی خراب نیست و درد ندارع و شماهم بودجشو ندارید بزار میوفته خودش تا 8/9 سالگی

بیین دو تا نکته رو در نظر بگیر

درست نکنی دندونای دایمی زیریش آسیب میبینه

و یکی هم وقتی زود بیفته یا کشیدنی بشه دندونای دائمی کج در میاد هزینه ارتودنسی بعدا برات اضافه میشه

جدای همه این حرفا دندونای پوسیده بوی بد دهن میدن و بچه درد میکشه و نمیتونه خوب غذا بخوره

حتی آبسه هم میکنه و همیشه عفونت تو دهان بچه است. ببرش یه دکتر دیگه و با هزینه کمترم شده درست کن