2777
2789
عنوان

خوشگلا کسب حسابداری میخونه یا قبلا رشتش حسابداری بوده باشع🥺🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 44 پست
دارایی و سرمایه افزایش پیدا میکنه؟

بله عزیزم باتوجه بااینکه نقدی هست یاغیرنقدی دارایی موردنطروحساب سرمایه افزایش پیدامیکنه،بعدشم نگران نباش اینقدربه این چیزابر میخوری که برات جامیفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم ما دوتا محل پرداخت داریم موقع خرید صندوق ینی وجه نقد و بانک هم منظور حساب بانکی 

پس صندوق یعنی وجه نقد درسته؟

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭
ببین گلم ما دوتا محل پرداخت داریم موقع خرید صندوق ینی وجه نقد و بانک هم منظور حساب بانکی 

دریافت صورت حساب هم یه توضیح مختصر میدی عزیز دلم😍🥺😘🙏🏻

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭
دریافت صورت حساب هم یه توضیح مختصر میدی عزیز دلم😍🥺😘🙏🏻

ما موقع خرید صورتحساب دریافت میکنیم دیگه باید ببینی خرید چی بوده ک اونو افزایش بدی

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
بله عزیزم باتوجه بااینکه نقدی هست یاغیرنقدی دارایی موردنطروحساب سرمایه افزایش پیدامیکنه،بعدشم نگران ...

مرسی خانمی😘😍

ما موقع خرید صورتحساب دریافت میکنیم دیگه باید ببینی خرید چی بوده ک اونو افزایش بدی

مرسیییی😍🙏🏻خیلی خیلی ممنونم 

خواهش میکنم گلم ❤️🥰موفق باشی 

😍😘♥️😘😍😘♥️😍عزیزم یه خواهش دارم میشه ایدی تلتو بدی اگه سوالی داشتم ازت بپرسم؟

😍😘♥️😘😍😘♥️😍عزیزم یه خواهش دارم میشه ایدی تلتو بدی اگه سوالی داشتم ازت بپرسم؟

آخی الهی بخدا من تل ندارم 🥺

همینجا بپرس جوابتو میدم فدات شم 

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
آخی الهی بخدا من تل ندارم 🥺 همینجا بپرس جوابتو میدم فدات شم 

مرسی ای مهربون ترین 😍🌽