2777
2789
عنوان

خوشگلا کسب حسابداری میخونه یا قبلا رشتش حسابداری بوده باشع🥺🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 44 پست
اره خیلی ساده س ک چطوری کمکت کنم؟  برات مثل اینا تایپ کنم یا ازت بپرسم؟

برام تایپ کن عزیزم من برم حل کنم دستم روون بشه🥺🙏🏻بعد میفرستم برات اگه وقت داشتی ببین درسته یا نه

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرنوع خریدی ک داشته باشی دارایی افرایش داره 

اون خرید اگه نسیه باشه بدهی هام افرایش داره 

اگه نقد باشه وجه نقد کاهش داره 

حالا خرید زمین ب صورت نسیه چ رویدادی داره؟ 

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪

فروش نسیه

دریافتی از بدهکاران

فروش زمین

خرید زمین

سرمایه گذاری مجدد

پرداخت بدهی

پرداخت پیش پرداخت بیمه

دریافت پیش دریافت 

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
فروش نسیه دریافتی از بدهکاران فروش زمین خرید زمین سرمایه گذاری مجدد پرداخت بدهی پرداخت پیش پرد ...

مرسی عزیز دلم 😃😍الان حل میکنم 

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭
فروش نسیه دریافتی از بدهکاران فروش زمین خرید زمین سرمایه گذاری مجدد پرداخت بدهی پرداخت پیش پرد ...

عزیرم سرمایه گذاری مجدد یعنی چی 

پرداخت پیش پرداخت از صندوق  دریافت از بدهکاران  دریافت طلب و واریز ب صندوق  دریافت ...

مرسییی عزیزممم

پرداخت پیش پرداخت از صندوق  دریافت از بدهکاران  دریافت طلب و واریز ب صندوق  دریافت ...

عزیزم منظور از صندوق چیه؟؟

یعنی ماجداازسرمایه اولیه دوباره سرمایه ای روواردموسسه کردیم حالایانقدی یاغیرنقدی

دارایی و سرمایه افزایش پیدا میکنه؟