2777
2789

هر چقد وام بخوای همون قد پول میوه ای بعد ۶ ماه بهت میدش

یا یه مقدار پول میوه ای مثلا ۵۰ تومن بعد ۶ ماه ۱۰۰ تمن وام میدن ولی اصل پولت تا وقتی وام تمام نشده پیش بانک میمونه

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859

سپرده میزاری از بعد ۳ ماه میتونی روش وام بگیری ولی بهتر بعد ۶ ماه بگیری که اقساطت ۳۶ بشه بستگی به معدل حسابت داره من ۶۰ گرفتم هر ۲۰ تومن یک پرونده و ۴۰ رو به حساب خودم داد ۲۰ به حساب خواهرم البته این بانک با من خوب تا کرد وگرنه قانونا ۲۰ فقط به حساب خودت میاد بقیه به حساب فایمل درجه اول

😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه وام هم دارن،مثلا 25 میذارین

دو تا حالت داره

حالت اول به گمونم بعد از یکماه بهتون 50میدن ولی 25میلیون خودتون تا پایان اینکه اقساط تمام بشه مسدود میشه

حالت دوم ،25میلیون دوماه میمونه و بعدش 50میدن و 25خودتون مسدود میشه تا پایان قسط

حالا فرق حالت اول و دوم اینه که حالت دوم یخورده تعداد بازپرداخت اقساط بیشتر میشه

کاربر آقا👤
چ خوب من الان ۱۸ امین قسطمم برا هر ۵۰ تومن یک پرونده تشکیل میدی?چنتا ضامن میخواد

من خودم کارمند اونجا نیستم ولی میدونم ،بستگی به خود بانک داره که بخوان چندتا ضامن بخواد بگیره،یک ضامن هم گاهی میگیرن اگر طرف مقابل رو بشناسن

کاربر آقا👤
چ خوب من الان ۱۸ امین قسطمم برا هر ۵۰ تومن یک پرونده تشکیل میدی?چنتا ضامن میخواد

بله پرسیدم گفتن که 50شد،ولی مثلا 80تومن بخواین وام بگیرین بخاطر اینکه اقساط رند تر بشه برای دو نفر مثلا دوتا 40تومن تشکیل پرونده میدن

کاربر آقا👤

تابستون من پرسیدم تا سقف ۳۰ میلیون هرمبلغی ک بذارین دو برابرشو بهتون وام میدن 

اگر ده روز مسدود بشه حسابتون اقساط یکساله 

۲۰ روز دو ساله 

۳۰ روز اقساط سه ساله وام میدن ک اصل پولو تا زمان تسویه وام مسدود میکنن