2777
2789
عنوان

پسر عموم پنج ساله پیسی داره

192 بازدید | 12 پست

دوستان تو روخدا اگه راهکاری دارین کمک کنین کسی اطرافتون این بیماری رو نداشته؟؟؟؟ خسته شدیم بس که دنبال درمان گشتیم از این دکتر به اون دکتر 😔😔😔 پسر عموم امروز حرف میزد میگفت دیگه خسته شدم خیلی هم جوونه همه موهاش سفید شده بخاطر پیسی 

کاربر ژیناگلمن از تجربه هاش گفته تو تاپیکاش بخون

پاکترین هوا همان لحظه ای ست که دلهایمان هوای همدیگر را میکند❤نه زیبایی تو، نه محبوبیت تو مرا مجذوب خود نکرد تنها آن هنگام که روح زخم مرا بوسیدی من عاشقت شدم❤ تو را باشی و نباشی بمونی و نمونی دوستت دارم❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم

بره يه دست كنه خب 

فاميلا ما رفت يه دست كرد راحت 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
۲۵ سالشه پیسی یه بیماریه که بدن لکه های سفید میزنه و تو کل پوست پخش میشه این لکه ها 

وای 

ما ی همسایه پیری داریم همش میشینه جلو در

من دیدم هی ی جاهای دستاش سفید شده

بعد ی سالی صورتش دورنگ بود

الان کلا شده ی مرد خیلی سفید ب پوست ایینه

نمیشه کاری کرد پیشروی کنه کلا ی دست سفید شه؟ 

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
وای  ما ی همسایه پیری داریم همش میشینه جلو در من دیدم هی ی جاهای دستاش سفید شده بعد ی ...

نمیدونم😔😔😔😔

همه بهش طعنه میزنن و تیکه میندازن میگفت یکی بهم گفت زنت چندشش نمیشه صورتتو بوس کنه انقد لکه داره؟😔😔😔

چطوری باید یه دست کنه؟؟؟ خودش دوست داره لکاش برن مثل قبل شه همش غصه میخوره میگه چرا به این سن باید ...

بره دكتر بهش ميگن يه دست ميكنه راحت ميشه والا حرص خوردن نداره

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍