دوستان تو روخدا اگه راهکاری دارین کمک کنین کسی اطرافتون این بیماری رو نداشته؟؟؟؟ خسته شدیم بس که دنبال درمان گشتیم از این دکتر به اون دکتر 😔😔😔 پسر عموم امروز حرف میزد میگفت دیگه خسته شدم خیلی هم جوونه همه موهاش سفید شده بخاطر پیسی
پاکترین هوا همان لحظه ای ست که دلهایمان هوای همدیگر را میکند❤نه زیبایی تو، نه محبوبیت تو مرا مجذوب خود نکرد تنها آن هنگام که روح زخم مرا بوسیدی من عاشقت شدم❤ تو را باشی و نباشی بمونی و نمونی دوستت دارم❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
چطوری باید یه دست کنه؟؟؟ خودش دوست داره لکاش برن مثل قبل شه همش غصه میخوره میگه چرا به این سن باید ...
بره دكتر بهش ميگن يه دست ميكنه راحت ميشه والا حرص خوردن نداره
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍