2777
2789
عنوان

ازدست شوهرم دارم دیوونه میشم

172 بازدید | 9 پست

الان36هفتمه تو اوج وزن گیری بچه. هرچی ب شوهرم میگم برو بستی بگیر، دلستر، سویق، بلال و... یا غذای گوشتی درست کنم همش میگه نه هرچی میگم تامن چیزای مقوی نخورم بچه وزن نمیگیره میگ خودش اندازه خودش وزن مگیره😡

جالتر میدونی چیه برای خودش رویا پردازی میکنه مگ ایشالا بچه تپل باشه منم میگم باکاری ک تو میکنی وزن نرمال داشته باشه خودش خیله😡😡

ن ک نگیره میگیره ولی کم ینی اگ خودش شریک خوردن اینا نباشه برای من کافیه یا برای خودم یچیزی درس کنم برای اون یچیز دگ باز بحث داریم ک چرا غذامون متفاوت😡😡

موندم دست این ادم چکار کنم😡🤔

روی رابطه و تفاهمتون کار کن قبل تولد بچه😊بچه پدر و مادری هم جهت میخواد تا درست تربیت بشه ...

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید با حالتی بهش میگی که انگار داری بش دستور میدی چ میدونمم بزن تو سرش بگو بدو بخر دیگ‌ذلیل مرده چته تو هی میری نمیخری غذای منم میخوری کوفت بخوری 🤣🤣

پسر عسلم رهام مامان

ب هیچ صراطی مستقیم نیس کلا اخلاق خونوادشون اینجوریه

پس خودتو قوی کن و سعی کن جو خونه رو به سمت حرفات بیاری با سیاست و کمک مشاور ن بحث ن قهر ن لجبازی ..هرمردی نقطه ضعفی داره ک میشه اونجوری اخلاقشو تو دست گرفت...به هرحال امیدوارم خدا بهت انرژی دوچندان بده که بچه گلت به خوبی بزرگ بشه

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد