2777
2789
عنوان

سوال ضروری

163 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من بازم یه سوال دارم ازتون 

من  هشتم هر ماه پریود میشم تقریبا ششم و هفتم هم لک بینی دارم تقریبا میشه گفت پریودم منظمه  منظمه .. من ششم مهر شب ساعت ۱۲ با همسرم رابطه محافظت نشده داشتم بصورت طبیعی آلت کشید بیرون و مایع منی ریخت بیرون اما بازم نگرانم چون هنوز دوران عقد هستم . هفتم مهر ینی دیروز منتظرشدم لکه نشدم.. امروزم ازساعت چهارصب چشم انتظارم پریودبشم. استرس گرفتم ... چون اوضاع زندگیمون بهم ریختس امکان اینکه جداشیم خیلی زیاده بخاطر اون دلشوره دارم .میشه کمکم کنید خیالم  راحت شه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا استرس باعث شده که نشی . امکان باردای کمه . شما که  میخواین حدا بشین چرا را بطه دارین&nb ...

همسرم در جریان جدایی من نیست اون فکر میکنه ک قراره عروسی کنیم اما من مدتهاست فکرم جداییه فقط مسعله مهریم باعث شده بود عقب بیفته اگه پریود شم دیگه مهریم بشه یا نشه میرم درخواست میدم دعا کنید . ی چیزیم بگید بخورم عادت بشم . اگ پریود شم ینی دیگه حامله نیستم؟

فقط بگو با احتمال جدایی چجور اینقدر دقیق انجام میدین ؟

الان شش ماه بود رابطه نداشتم باهاش تازه باهم مثل ادم حرف میزدیم اومد دنبالم رفتیم خلوت اولاش مقاومت کردم بعد که دوباره داشت ب عصبانیت میرسید منم شل کردم گفتم اینهمه س ک  .س طبیعی داشتیم هیچی نشده اینم روش گفتم دیگه فردا وقت پریودمه مشکل نداره ک اما از وقتی اومدم تا صبح استرس داشتم هی چشمم ب لباس زیرم بود دیروزم چشم ب لباس زیرم بود تا امروز الان درواقع یک روز از پریودم گذاشته اما من قشنگ از درون استرس فراگیر و حس میکنم میگم نکنه حامله بشم نتونم بندازم مجبور شم عروسی کنم باهاش اونوقت بچه این وسط دعواهای ما بزرگ شه چون ب رابطمون اصلا اعتمادی نیست همش جنگ جدله

یعنی از ششم مهر تا الان ب مششکل خوردید دارید جدا میشید ؟؟یعنی تو چهارروز تصمیم ب جدایی گرفتید یا مشک ...

نه بابا از ششم مهر نه مشکل ما از ابتدای نامزدی اوج گرفته تا الان ک شش ماه اختلاف شدید سر مهریه به اوج خودش رسیده ی مدتی بود ک با کمک مشاور فقط آتش بس شده بود بینمون اون بود ک هی میگفت بریم بیرون اونشبم من فقط رفتم جلو ماشین ببینمش دیگه سوار کرد رفتیم دور بزنیم بغلم کرد هی خواست ادامه بده مقاومت میکردم ولی بعد دیدم عصبی شد گفتم اینطوری باشه تا صب میمونیم اینجا نمیبرمت خونه چون پدرم حساسه بفهمه باوجود اختلافات باهاش بیرونم میکشه منو و شبم ک بود باید برم میگزدوند سریع خونه ی دلیلش این بود وا دادم و رابطه تموم شد منو رسوند خونه ینی دقیقا شش مهر شب این اتفاق افتاد . من ۷ ام و ۸ ام وقت پریودمه نشدم امروز هم ک نهمه حتی دل درد هم ندارم ک بگم میشم حتما . البته ماهای پیش از قبل ششم لکه بینی شروع میشد ممکنه از چاق شدنمم باشه که حتی قبل ششم مهر هم لکه بینی و دل درد نداشتم . شایدم من ربط میدمش ب این شاید اصلا علتش چیز دیگس وگرنه خب لکه بینی نشدنم ک علتش س ک س نبوده .میبینی چقدر توضیح میدم؟نمیدونم کی ای ولی انگار این توضیح دادنه استرسم کم میکنه در لحظه .