2777
2789
عنوان

يهو دلم گرفت

1106 بازدید | 44 پست

بعد از مدت طولاني اومدم سايت تاپيك هارو كه ديدم ياد دوراني افتادم كه تمام ارزوم رنگي شدن خط دوم بي بي چك بود ، چند روز پيش بيبي چكم هاله انداخت نزديك بود سكته كنم 😂😂😂😂😂 

چقد استرس كشيدم بخاطر سلامتي و جنسيت شون

چقد ناشكري كردم كه چرا يه دختر يه پسر نشدن 

البته هنوزم ميبينن كسي دوقلو دختر پسر داره دلم يجوري ميشه 

ولي ديگه اونقدري كه اون زمان بابتش غصه ميخوردم نيست

خانوما قدر همه روزهاي زندگي تونو بدونين دلتون واسه همين سختي ها و چشم انتظاري هم تنگ ميشه ❤️❤️❤️

💜❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلامت باشید عزیزم ...

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.
مرسي عزيزم  اره خيلي ولي خوب شوهرم دوست داشت هر دو جنس رو داشته باشه من خودم علاقه اي به پسر ب ...

ادم دوست داره داشتع باشه از هردو جنس،گاهی نمیشه ،تنت سلامت،هیچ کارخدا بیحکمت نیست،منم برادر ندارم گاهی دوست داشتم پدرم یه پسر داشته باشه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
ادم دوست داره داشتع باشه از هردو جنس،گاهی نمیشه ،تنت سلامت،هیچ کارخدا بیحکمت نیست،منم برادر ندارم گا ...

منم برادر ندارم

دقيقا گاهي ميگم شايد يه پسر داشت الان راحتتر بود ولي خدا ميدونه ممكنه دردسر هاش بيشتر ميشد

💜❤️
الانم بین دوقلوهات فرق میزارن؟یا چهرشون تغییر کرد؟

جفتشون با نمك شدن

ولي مادر شوهرم خيلي فرق ميذاره 

يعني اون قلي كه شبيه منه خدايي نكرده از گريه تلف بشه عين خيالش نيست

ولي اون قل بانمك تره رو حتي بغل من نميده ميرم خونم  زنگ ميزنه التماس ميكنه كه اونو بفرستم چند روز خونشون

💜❤️