2777
2789

این طبیعیه عزیزم چون مسافت ها و مرزها تاثیر زیادی رو زبان داره فارسی افغانستان یا تاجیکستان چقدر فرق داره با ایران

خیلی

حتی کورد هام در مناطق مختلف لهجشون کلی فرق داره و نیاز به مترجم 

البته ریشه زبان ها یکین ولی لهجه ها متفاوت

تو ایران لهجه شیرازی با اصفهانی و یزدی یکیه به هیچ وجه حتی یه شیرازی بره یزد خیلی کلمات و متو جه نمیشه .

ولی واقعا این عکس مناسب این تاپیک و جواب من نبود نمیدونم دیگه چ غرضی داشتی

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این طبیعیه عزیزم چون مسافت ها و مرزها تاثیر زیادی رو زبان داره فارسی افغانستان یا تاجیکستان چقدر فرق ...

ایران و افغان و تاجیک در اون حد نیست که مترجم بخواد کامل زبون و همو میفمیم ی کلماتی اختلافه با ی رفع ابهام درست میشه اما اینا اینقد متفاوتن که بازبون خودشون نمیتونن باهم حرف بزنن خیلی پیچیده است‌.

ایران و افغان و تاجیک در اون حد نیست که مترجم بخواد کامل زبون و همو میفمیم ی کلماتی اختلافه با ی رفع ...

اره فارسی خیلی آسون و روانه ولی تورکی سخت کلمات سنگینن من تورکم تو همین ایران خودمون منه تبریزی گاها بفضی کلمات زنجان یا تورکای قشقایی رو متوجه نمیشم .

عرب هام ابنطورن چون زبانسون غلیظ و دشواره عربیه ایران و عراق با امارات و عربستان کلی فرق میکنه 

زبانه دیگه نعمت خداس هیچ زبانی بد یا خوب نیس منکه به شخصه شیعه بودن برام اولویته 😃

از تاپیکات خوشم اومد در پناه امام حسین 

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       

آخر پستتو نخوندم واقعا غرضی نداشتم فقط محض این گذاشتمش که بگم زبونشون سخته برا همدیگه اونجوری نیست که هرکی ترک باشه بره تو این کشورا دیگه مشکل مکالمه نداشته باشه. من خودم لرم مطمئن باش ازاون نژاد پرستا نیستم از همچین صحبتهایی متنفرم عاشق همه اقوامم حتی کشورهای اطراف هرجایی شیرینی رسومات خودشو داره