2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم شانسی میبینن یه ساعتایی شلوغه خیلی تاپیک زیاده بعضی تاپیکا دیده نمیشه 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
دعا کن بچه هام شفا پیدا کنن 

چشون شده مگه؟

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
بیماری شب ادرای اعصاب مدفوع کنترل نداره کامل

چند سالشه ؟ برا کنترل ادرار و مدفوع فیزیوتراپی هست من تحقیق کردم چون دختر خودم شب ادراری داره ، مثل کمر و گردن که جریان برق ضعیف وصل میکنن برا تحریک اینم یه جریانی وصل میکنن که ماهیچه ها رو تحریک کنن میخوام ببرم دخترم رو 

چند سالشه ؟ برا کنترل ادرار و مدفوع فیزیوتراپی هست من تحقیق کردم چون دختر خودم شب ادراری داره ، مثل ...

خدا خیرت بده به من هم خبر میدی؟ یک حمد وسوره برای امواتتون خوندم. دعا کن برای بچه هام مریضن 

خدا خیرت بده به من هم خبر میدی؟ یک حمد وسوره برای امواتتون خوندم. دعا کن برای بچه هام مریضن 

باشه درخواست دوستی میدم بهت قبول کن هروقت بردم میام برات میگم چی شد و دکتر چی گفت