2777
2789
عنوان

بازشدن دهانه ی رحم

3480 بازدید | 47 پست

سلام خانوما من همونطور که توی تاپیک های قبلم نوشتم باردارم و سرکلاژ و استراحت مطلق .توی ۳۱ هفته هستم امروز رفتم دتر گف دهانه ی رحمم باز شده ممکنه تا یکی دوهفته ی دیگه زایمان زودرس داشته باشم،از عصر خیلی نگرانم کارم شده گریه کسی هست تجربه ی مشابه داشته باشه؟یا اطلاعی در این زمینه داشته باشه یکم روحیه بگیرم خیلی دلواپس بچمم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت مطلق کن

واسا دستشویی هم برو داخل حمام

زوز ر نزنیا

غذای گرم نخور

استرس نداشته باش

تا انقباض شروع نشه هیچ زایمانی اتفاق نمی افتد

الهی که ب سلامت بیاد بغلت

تو مرا جان وجهانی
میدونم استرس بدترین چیزه اول توکل کن به خدا بعدم اعتماد به دکتر دیگه فکر هیچی رو نکن 

توکلم بخداس این بچه رو تا الان با سختی و عمل و دارو و استراحت نگه داشتم میترسم زود ب دنیا بیاد مشکلی براش بوجود بیاد 

استراحت مطلق کن واسا دستشویی هم برو داخل حمام زوز ر نزنیا غذای گرم نخور استرس نداشته باش تا انق ...

انقباض حتی زمانیکه مجبور به سرکلاژ و پساری شدم هم نداشتم تا الان خداروشکر 

اره ۲۶ هفته زدم امروزم دکترم بهم داد زدم فردا هم میزنم

پس نگران نباش بسپار به خدا

استراحت کن...کار سنگین انجام نده انشالله نی نی سروقتش میاد

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
عزیزم ان شاءالله بچه ت به موقع و بی‌خطر میاد بغلت  خواهرزاده م ۲۸ هفته دنیا اومد و الان کلاس ...

خدا حفظش کنه آره بخدا از سختی هاش میترسم .شرایط کرونایی هم که دیگه اضافه شده 

اره ۲۶ هفته زدم امروزم دکترم بهم داد زدم فردا هم میزنم 

چقدر سخت شده بارداری

من الان از کمر درد و شکم درد مردم

انسولین میزنم

فشارم ده رو پنج بود ،همه بدنم میلرزه

نمی تونم چیزی بخورم،قند ناشتام میره بالا

خدایا رحم کن

تو مرا جان وجهانی