2777
2789
عنوان

استخاره آنلاین

402 بازدید | 59 پست

خانوما به استخاره آنلاین اعتقاد دارید؟ 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست

سرچ کنید استخاره آنلاین، اولین سایت استخاره قرآنی میگیره

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
فک نکنم راست در بیاد

من ی موضوعی خیلی برام مهم بود همینجوری سرچ کردم استخاره آنلاین، استخاره گرفتم خیلی بد اومد الان خیلی دلم آشوبه

کلا ب استخاره اعتقاد دارم

البته اونی ک زنگ میزنم از ی شیخه میپرسمو بیشتر قبول دارم

نمیدونم امام جمعس یا دفترمرجع تقلید

فقط از قدیم شماره شو حفظم😁😄

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
من یبار استخاره شهید اوینی زدم درست درومد

دقیقا منم همون استخاره رو گرفتم، راجب موضوعی که خیلی خیلی برام مهم بود بد اومد دلم خیلی آشوبه😣

کلا ب استخاره اعتقاد دارم البته اونی ک زنگ میزنم از ی شیخه میپرسمو بیشتر قبول دارم نمیدونم امام ...

میشه شماره اش رو ب من هم بدید لطفا، ی موضوع خیلی مهمیه کل زندگیم رو تحت تاثیر قرار داده 😣

یبار مجرد بودم ی خاستگار داشتم ک از قضا دوسش داشتم

همچی اوکی بود تقریبا

زنگ زدم استخاره بگیرم فقط گفتم سلام خسته نباشید ی استخاره میخاستم.. گف نیت کنید..بعد چند دقیقه گف درمورد ازدواجه

هول شدم فک کردم فهمیده گفتم نخیر عاقا

گف اگ درمورد ازدواجه ک خوب نیس

اون ازدواجم سر نگرفت دیگه هر کاری کردم😂

من ی موضوعی خیلی برام مهم بود همینجوری سرچ کردم استخاره آنلاین، استخاره گرفتم خیلی بد اومد الان خیلی ...

من شب و روز تو این سایته استخاره میزنم 😂 جدیش نگیر اونقد 

به دفتر مرجع زنگ میزدی هر چند اونم در عرض سیم ثانیه میزنه سریع میگه 😶

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎
میشه شماره اش رو ب من هم بدید لطفا، ی موضوع خیلی مهمیه کل زندگیم رو تحت تاثیر قرار داده 😣

دوستیمو قبول کن

یبار مجرد بودم ی خاستگار داشتم ک از قضا دوسش داشتم همچی اوکی بود تقریبا زنگ زدم استخاره بگیرم فقط ...

چه جالب 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎
من شب و روز تو این سایته استخاره میزنم 😂 جدیش نگیر اونقد  به دفتر مرجع زنگ میزدی هر چند اونم ...

راس میگی؟ 

یبار مجرد بودم ی خاستگار داشتم ک از قضا دوسش داشتم همچی اوکی بود تقریبا زنگ زدم استخاره بگیرم فقط ...

برای منم موضوع ازدواج با کسیه ک خونوادم قبول نمیکننش