2777
2789
عنوان

ورم زير چشم نوزاد ٢/٥ ماهه

352 بازدید | 10 پست

مادرا با تجربه سلام،دوستان دختر ٢/٥ ماهم زير چشاش ورم داره،قطره و پماد تترا سايكلين استفاده كردم تاثيري نداشت،موقع تولد ورم چشاش خيلي زياد بود الان كمتر شده ولي از حدود ٤٠ ام به بعد تغيير چنداني نكرده،دكترم گفت طبيعي ،ما پف چشم نداريم تو ارثمون،كاملا هم معلوم كه ورم،آزمايش تيروئيدشم طبيعي،فقط شير مادر ميخوره،بعضي وقتا تو تنفسشم خس خس ميكنه،و بعد بيدار شدن پره هاي بينيش و باز ميكنه ولي تو خواب نه.كسي تجربه ي مشابهي داشته بهم كمك كنه

زندگي صحنه يكتاي هنرمندي ماست

رفلاکس نداره

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر چی میگه ، کلیه هاش خوب کار میکنه؟ به چیزی آلرژی نداره؟ 

والا فك كنم خوب كار ميكنه،روزي حداقل شش بار پوشكش جيش ميكنه ولي آلرژي و نميدونم.خودمم آلرژي دارم،يه طوطي عروس دارم اونم ده روزه جاش و عوض كردم كه كمتر نزديك دخترم باشه

والا فك كنم خوب كار ميكنه،روزي حداقل شش بار پوشكش جيش ميكنه ولي آلرژي و نميدونم.خودمم آلرژي دارم،يه ...

اگه چشماشو می ماله حتما آلرژی داره کاش طوطی رو فعلا بدی به کسی و حتما با دکتر مشورت کن 

اگه چشماشو می ماله حتما آلرژی داره کاش طوطی رو فعلا بدی به کسی و حتما با دکتر مشورت کن 

آره ميماله ،نميدونم به طوطي آلرژي داره يا چي،دلمم برا طوطي ميسوزه،٤ سال دارمش.

آره ميماله ،نميدونم به طوطي آلرژي داره يا چي،دلمم برا طوطي ميسوزه،٤ سال دارمش.

پرنده تا دوسالگی برای بچه خیلی آلرژی زاس حتی ممکنه آسم بگیره خدای نکرده 

به نظرم حتما از دکترش بپرس مشکلی برای بچه ت ایجاد نکنه