2777
2789
عنوان

با وجود پلیکیستیک باردار شدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 54 پست
آمپول زد که پریود بشه آخه سه ماه بود پریود نشده بود  حداقل نرفت واسه دلخوشی آزمایش بده بعد این ...

ربطی ب اون نداره اون امپول تازه جای بچه را محکم تر میکنه

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه عزیزم پلی کیستیک دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره همه خانما باردار میشن ...تنبلی تخمدا ...

من فک میکردم جفتش یکیه!شماهم این چیزارو رعایت کن بخدا میشی.من وضعم افتضاح بود،شیش هفت ماه ی بار پریود میشدم.ولی با رعایت اینا و خواست خدا بلاخره مامان شدم.توام ایشالا میشی عزیزم من مطعنم

ربطی ب اون نداره اون امپول تازه جای بچه را محکم تر میکنه

اون آمپول باعث ریزش دیواره رحم میشه یعنی جایی که بچه یا نطفه لانه گزینی میکنه و این خودش باعث سقط جنین میشه 

منم دکتر نیستم چیزی بوده که اون دکتر به جاریم گفته

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶
خداروشکر واقعا الهی که سالم بدنیا بیاد  من شاغلم و شغلم حساسه برای همین خوابو ازم گرفته

خواب اولین قدمیه ک باید برداری.ایشالا ب زودی دامنت سبز میشه عزیزم ولی اصلاح سبک زندگیو شروع کن و تغیرو ببین

پریودت منظم شد بعدش حامله شدی؟؟یا نه نامنظم بود

نا منظم بود.۳ماه بود ک پریود نشده بودم.ولی بیخیال بودم،چون نباید داروی هرمونی بخوریم،و تا چهارماه مشکلی نداره ک پریود نشیم  و بعدش باید پیگیر بشیم.ینی هرلحظه ممکنه ک تخکگذاری داشته باشیم و من تو دومین ماهی ک پریود نشدم تخمک گذاری کردم در کمال تعجب و بدون هیچ علائمی