2777
2789
عنوان

با وجود پلیکیستیک باردار شدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 54 پست

منم پلی کیستیکم پنج ساله منتطرم...واسه شما شدید بود...پریودتون منظم بودش....چجوری خوابتو تنظیم کردی ...یه رژیم غذاییتون رو میشه برام بگید

شروع انتظار۹۵/۸/۲۶پایان انتظارم رو خدا میدونه ..دلم شکسته خدایا به بزرگی خودت قسم میدم انتظارم تموم بشه.زندگیم پر آرامش بشه...از ته دل بخندیم .خدایا دیگه امیدی ندارم😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه عزیزم پلی کیستیک دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره همه خانما باردار میشن ...تنبلی تخمدان بدتره ....برای منم دعا کن سالهاس منتظرم

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
خداروشکر ابجی خوشگلم تبریک میگم  منم پلی کیستیکم  تغذیه و خوابت چطور بود؟  چه ورزش ...

تغذیمو سعی کردم سالم باشه.ینی روغن و قند و شکر و چیپس و پفک و فستفود گذاشتم کنار.خوابمم قبلا همیشه تا صبح بیدار بودم بعدش تا سه بعدازظهر خواب بودم.ک اونم درست کردم و قبل دوازده میخوابیدم و هشت صبح بیدار میشدم و درست صبحانه میخوردم.ورزشم فقط روزی یک ساعت پیاده روی میکردم و غروبا یخورده میرقصیدم.و از همه مهم تر بیخیال بچه شده بودم اصلااااا انتظارشو نداشتم ک حامله بشم،ولی شدم خداروشکر.

بخدا دوساله با دارو وآمپول جواب نمیدم ولی پلی کیستیکم برطرف شده دوماهه .ماه پیش رفتم گفت فولیکولت آز ...

ایشالا میشی عزیزم ناامید نباش.بیخیال بچه شو و فقط رو سلامتی خودت تمرکز کن.بخدا من پیش خودم میگفتم از شوهرم طلاق میگیرم اون چ گناهی کرده ک بابانشه.ولی با رعایت کردن اینا درکمال ناباوری حامله شدم

تغذیمو سعی کردم سالم باشه.ینی روغن و قند و شکر و چیپس و پفک و فستفود گذاشتم کنار.خوابمم قبلا همیشه ت ...

خداروشکر واقعا الهی که سالم بدنیا بیاد 

من شاغلم و شغلم حساسه برای همین خوابو ازم گرفته 

خیلی خوشحالم برات  جاری منم پلیکیستیک بود باردار شد ولی متاسفانه با بی احتیاطی بچه شو از دست د ...

منم همش استرس دارم ی چیزیش بشه بچم.توروخدا دعام کنید.جاری چ بی احتیاطی ای کرد؟

منم تنبلی دارم اینو خوندم نا امید شدم    البته فعلا مجردم و دنبال درمانشم

ن عزیزم چرا باید ناامید بشی ....اول و اخر هر حرفی.خدا بهتر صلاحمون را میدونه واز قبل مشخص شده ک ما صاحب بچه میشیم یا ن ....حالا دلیل نداره چون من اینجوریم شماهم اینطوری باشی ....همه چی دست خداس و امیدوارم شما بااولین اقدام باردارشی

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
منم همش استرس دارم ی چیزیش بشه بچم.توروخدا دعام کنید.جاری چ بی احتیاطی ای کرد؟

آمپول زد که پریود بشه آخه سه ماه بود پریود نشده بود 

حداقل نرفت واسه دلخوشی آزمایش بده بعد اینکه آمپول زد بچه اش سقط شد 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶
منم پلی کیستیکم پنج ساله منتطرم...واسه شما شدید بود...پریودتون منظم بودش....چجوری خوابتو تنظیم کردی ...

من شیش هفت ماه ی بار ب زور آمپول پریود میشدم.خوابمم افتضاح بود ینی تا صبح ک شوهرم بره سرکار بیدار بودم و بعدش تا بعدظهر میخوابیدم.فقط ی روز صبح نخوابیدم و شبش بیهوش شدم.ی چندروزی طول کشید خوابم تنظیم شه،ولی شد،صبح زود بیدار شدم و تا شب اصلا نخوابیدم،بعدش قشنگ شب خوابم برد

تغذیه هم قند و شکر کامل حذف کردم.روغن حذف کردم و از روغن زیتون استفاده کردم.فستفود و غذاهایی ک مواد نگهدارنده داشت حذف کردم.خیلی راحت بود فقط رو سلامتیم تمرکز کردم