2777
2789

اگه میشه چند تا فیلم خارجی عاشقانه، معمایی، هیجانی یا هر فیلمی که از نظرتون قشنگه معرفی کنید .

😘😘😘

یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افتر ژانر:عاشقانه

دیدمش🙃

یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم
تقدیم به تمام پسرانی که عاشقشان بودم ۱/۲/۳ فیلم سینماییه فانتزی؛ رمانتیک و سه تا قسمت داره

تشکررر ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

دلیبال خیلی قشنگه 😍🥺 اسی واقعا عذر میخوام میشه بیایین تاپیک اخرم🙏🏻🌺❤

آره واقعا زیبا و غم انگیزه

{این زخم خورده را به ترحم نیاز نیست خیر شما رسیده به ما مرحمت زیاد👋🏻!....}
دلیبال خیلی قشنگه 😍🥺 اسی واقعا عذر میخوام میشه بیایین تاپیک اخرم🙏🏻🌺❤

مررررسی ⁦♥️⁩⁦♥️⁩

اینستا ندارم عزیزم😕