2777
2789
عنوان

برگ کاری برای مو

1674 بازدید | 11 پست

سلام خشگلا کسی برگ کاری برای موهاش استفاده کرده ؟چه راهکارایی دارین برای مو که خیلی نتیجه خوبی داشته ...بگین منم براتون از تجربه هام میگم 

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

من خیلی به موهام میرسم ....روغن تراپی و ماسک مو درست میکنم و هربار قبل حمام میزارم....موهام خیلی بهتر و پرتر شده

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه از ماسک‌ و‌روغن هایی که استفاده کردین بگین؟و تاثیرشون

برای رسیدگی به مو باید حوصله به خرج داد و اینکه ما امید نشد من بعد دوسال دارم نتیجه رو میبینم .....روغن زیتون و رزماری و کرچک و نارگیل خیلی خوبه ....و ماهی یکبار حنا و بابونه و ختمی و قهوه به موهام میزنم ....آلوئه ورا رو با ژل کتان مخلوط میکنم و به موهام میزنم موهای ریز خیلی درآوردم و اینکه موهام ضخیم و پرپشت تر شده

برای رسیدگی به مو باید حوصله به خرج داد و اینکه ما امید نشد من بعد دوسال دارم نتیجه رو میبینم .....ر ...

برای رشد قدی مو چی‌ خوبه؟من موهام از شونه میاد پایین موخوره میگیره بلند نمیشه

برای رشد قدی مو چی‌ خوبه؟من موهام از شونه یاد پایین موخوره میگیره بلند نمیشه

برنج بزار بدون نمک و روغن بجوشه و آبشو بردار و جوشانده رزماری و آب پیاز قاطی کن به موهات بزن عالیه تا سه ماه بزن

برای رشد قدی مو چی‌ خوبه؟من موهام از شونه میاد پایین موخوره میگیره بلند نمیشه

جای جوشانده رزماری  میتونی روغن رزماری بریزی...هفته ای دو سه بار بزن 

برنج بزار بدون نمک و روغن بجوشه و آبشو بردار و جوشانده رزماری و آب پیاز قاطی کن به موهات بزن عالیه ت ...

آب برنج با روغن رزماری و آب پیاز مخلوط کن

خیلی ممنونم گل

عالیه من امتحان کردم خیلیا امتحان کردن راضی بودن ...نوک موهاتو روغن زیتون بزن موخوره نمیگیره

عالیه من امتحان کردم خیلیا امتحان کردن راضی بودن ...نوک موهاتو روغن زیتون بزن موخوره نمیگیره

من هفته پیش آب پیاز زدم هنوزم وقتی خیس میشه موهام بوش میاد.همون آب برنج و‌رزماری استفاده کنم خوبه؟به بوی پیاز خیلی حساسم

من هفته پیش آب پیاز زدم هنوزم وقتی خیس میشه موهام بوش میاد.همون آب برنج و‌رزماری استفاده کنم خوبه؟به ...

عزیزم روغن رزماری بوی پیاز می‌بره نگران نباش نه آب پیاز بزن ...من اصلا موهام بو نمی‌گرفت چون رزماری بوی داره بوی پیاز خنثی میکنه