الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه همیشه احتمال داره 1 درصد اشتباه باشه البته این حرف راجبه اونایی صدق میکنه که واقعا این حس رو داشته باشن نه به دروغ بگن که حرف برعکس میشه(احتمالا اونایی که دروغ میگن که نمیدونم قصدشون چیه 1 درصد حرفشون درسته)
جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست
تا الان که فقط یه بار اشتباه شد اونم به دلیل این بود که طرفی که میخواس از یه انسان دیگه براش بگم تو اون لحظه به یکی دیگه فکر میکرد و باعث شد سیستمه مغزم به کل قاطی کنه که اونم باز درس شد چون بهش گفتم فکرات نمیخونه تمرکز کن رو اونی که میخوای ازش بدونی
جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊