2777
2789

ساکن یکی از شهرستان های ایلام خودش میخواست پزشکی ایلام بزنه اما خانواده اش اجازه ندادن و برادرش براش انتخاب رشته کرد همش داره گریه کنه

تا حالا تهران نرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ذره بگذره خود تهرانیا رو میزاره تو جیبیش. بچه خوابگاهیای دانشگامون میومدن یه جاهایی که رفتنو تعریف میکردن که منی که تهرانیم میترسم برم اونجاها گم شم

ماشالله 🌹

نترسه طبق تجربه خودم از خوابگاه و تهرون و ای حرفا از طرف من بهش بگو فقط خیلی قوی راه خودتو پیش برو ادامه بده سعی کن بقیه روت تاثیر نذارن و خیلی راحت به کسی چه تو خوابگاه چه تو دانشگاه چه هرچی اعتماد نکنه زیادم لازم نیس با یکی خیلی صمیمی شه تا طرفو نشناخته سرش تو کار خودش باشه بهتره.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
گفت دوست داشتم تو شهر خودم باشم چون به شدت دختر وابسته ای هست

وابسته بودن براش سخته واقعا ولی خوب تجربه ها بهتری کسب میکنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم