2777
2789
عنوان

سلام کمکم کنید دارم دخترمو از شیر میگیرمممممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 40 پست
الهام جون چون با شیرت سیر میشه غذا نمیخوره اگه از شیر بگیری غذا میخوره نازنینم
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
الهام جون وقتی جی جی نباشه همه چی میخوره مثل این وروجک من
به یک‏جایی از زندگی که رسیدی، می فهمی بزرگ‌ترین مصیبت برای یک انسان اینه که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته‌باشه نه شعور لازم برای خاموش ماندن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میشم الهام جونم
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
اگه تدریجی بگیری هم خودت راحت تری هم کوچولوت دختر من به حدی وابسته بود که میگفتم انقدر از شیر نمیگیرم تا بزرگ بشه و خودش بفهمه تا اینکه مشکل دندان پیدا کرد که شروع کردم به گرفتن سه ماه طول کشید ولی خدا رو شکر نه خودش بیقرار شد نه من مشکلی داشتم هفته اول فقط یکی دو بار کمتر بهش دادم میگفتم هر چی بزرگ بشی می می تلخ میشه باید کمتر بخوری انقدر کم کم سرش را گرم کردم تا روزی یکبار شد و بعد از 2 هفته که روز اصلا نخورد دیدم یادش رفته شبش هم قطع شد من تحمل نداشتم گریه کنه البته از یکی از همین دوستای نی نی سایتی شنیدم گفت نذر کنم محرم شیر بدم و غسل صبر هم بکنم که این کارها را هم کردم برای خودت هم قرص داستینکس بگیر 2 تا دونه هست به فاصله دو روز بخور شیرت را خشک میکنه البته با دکترت مشورت کن الان هم زیر دوش آب گرم بدوش یه کم ارومتر میشی
سلام منم4 روزه پسرمو از شیر گرفتم به نظر من تدریجی لصلا نمیشه من از عطاری صبر زرد گرفتم زدم گفتم اوف شده راستی سینه هات که پر شده برو زیر دوش حومو شیرتو بدوش من داشتم میمردم که خالم گفت بدوشم راحت شدمممم نهایت دو بار بدوشی دیگه پر نمیشه من که یه بار دوشیدم دیگه سفت نشد
از وقتی تو اومدی تو زندگیم.همه چیز زیباتر شده...
فقط بهش فکر نکن شیرت خشک میشه من از دکتر پرسیدم گفت ذهنت منحرف کنی خشک میشه .. بهش فکر نکن و لبازیر محکم ببند..این توی بزنی توی خاک بری بالا پشت بوم خودش نوعی تلقینه دیگه؟!پس فکر کنی همش میاد دست نزن بهش
سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  
سختی اش هم تا4 روزه ببرش خانه بازی یا خونه مامانت اینهاا حواسش پرت کن.. اصلا نباید بگی ممه ممه رفته لولو خورده..خیلی اثر بدی میذاره.. از لفظ دخترم یا پسرم شما بزرگ شدی استفاده کنی عالیهههههههه چون این مساله عاطفی زیادی داره و تو روحیه شون اثر بد میذاره
سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  
من تدریجی گرفتم یک باره خوب نیست اول شیر شب گرفتم بعد ساعت روز کم کردم بعدش 4 روز اصلا ندادم