2777
2789
عنوان

سلام کمکم کنید دارم دخترمو از شیر میگیرمممممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 40 پست
الهام جون برای منم از شیر گرفتن دخترم یه کابوسه از یه طرف درد دارم
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دختر 2 سالم رو تازه 2 هفته است از شیر گرفتن اون هم به شدت وابسته بود و دیونه کننده دیگه اعصاب خودم هم خورد شده بود چسب زدم با زرنگی تمام چسب رو کند و بعد چسب نواری آورد به جاش بزنیم بعد از خوردن خلاصه .... ولی من مه دیدم یک دفعه نمیشه به تدریج کم کردم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1075588 باکدوم آهنگها بیشتر خاطره دارید؟
پسر منم 20 ماهشه یک ماه میشه از شیر گرفتم چند روز اول تا موقع خواب بعد از ظهرش نمیدادم ولی وقتی میخوابید تو خواب بهش دادمو شب وقتی گیج بود و نق میزد میدادم بعد از سه روز شیر بعد از ظهر تو خواب رو بهش ندادم ولی شب باز تو خواب بهش میدادم بعد از یک هفته دیگه شیر شبشم رو قطع کردم فکر نمیکردم اینطور راحت بتونم از شیر بگیرمش
به یک‏جایی از زندگی که رسیدی، می فهمی بزرگ‌ترین مصیبت برای یک انسان اینه که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته‌باشه نه شعور لازم برای خاموش ماندن.
اینجوری خود به خود ترشح شیرت کم میشه و خودش خشک میشه
به یک‏جایی از زندگی که رسیدی، می فهمی بزرگ‌ترین مصیبت برای یک انسان اینه که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته‌باشه نه شعور لازم برای خاموش ماندن.
گلی جون پسرت بهونه نمیگرفت؟ اذیت نمیکرد تو روز ؟ شیرت چطوری خشک شد؟
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
اره خیلی راحت تر از اینکه فکرش رو بکنین خیلی وابسته بود
یک دفعه ای هم خودم و هم دخترم اذیت می شد از هر دو ساعت شیرخوردن دخترم رسوندم به روزی 3 بار بعد 2 بار بعد هر 24 ساعت و هر 36 ساعت هر 48 ساعت هر 72 ساعت و.... هروقت هم دخترم بیطاقتی می کرد سریع براش یک غذای جذاب می آوردم تا هم حواسش پرت شه هم گرسنگی اش رفع بشه اتفاقا غذا خوردنش بهتر شد .... در ضمن چون شبها عادت داشت با شیر بخوابه کمکم شیوه خوابش رو هم عوض کردم یعنی الان با قصه می خابه ...
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1075588 باکدوم آهنگها بیشتر خاطره دارید؟
اینکه یک دفعه قطع کنی روش تاثیر میذاره عصبی میشه خب تو طول روز بهونه میگیره ولی با خوراکی مایعات و میشه ارومش کرد وفتی خوابید تو خواب بعذ از ظهر میدادم تا کمی نیازش تا شب برطرف شه
من دیگه یه دفعه گرفتم زیاد بهونه نمیگیره ولی ظهر نخوابید چون عادت داره باشیر بخوابه
ممنونم از راهنمائیتون دوستان برام دعاکنید