2777
2789

بچه بودیم پدر مادرمونو از دست دادیم من ازدواج کردم و بچه دارم اما داداشم مجرده پدربزرگ مادربزرگمون ک پیششون زندگی میکردیم فوت شدن الان یکسال بیشتره ک خونه ی پدربزرگمو عموم گزاشتع برای فروش اما فروش نرفته .فروش بره عموم دست داداشمو میگیرع و ب منم کمک میده هم من هم داداشم خیلی ب این پول نیاز داریم توروخدا با دلهای پاکتون دعا کنید که مشتری بیاد و فروش بره هر چه زودتر😔😔😔

من ب زودی زود حسابی پولدار و خوشبخت میشم❤😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله  ان شاالله ان شاالله که بفروش بره اللهی

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
داداشت کجاست مگه

شهر خودمون ی تیکه ارث پدری باغ داره ک با همون سرگرمه و تو سرما و گرما تو بیابون میخابه بدون هیچ امکاناتی .خونه هیشکی ام دوس نداه بره

خدا رو شکر عموت آدم خوبیه. خوب فعلا تو همون خونه بمونه

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
انشالا اااااا هر چه زودتر فروش میره. تو کتاب گنج های معنوی یه دعا هست واسه فروختن مال. حتما بخون. بز ...

خوندم فایده نداشت

شهر خودمون ی تیکه ارث پدری باغ داره ک با همون سرگرمه و تو سرما و گرما تو بیابون میخابه بدون هیچ امکا ...

زنده باشه خدا کریمه ماشاالله بهش رو پا خودشه بزار چند سال دیگه داداشت اون قدر دستش ب دهنش میره که دست خیلی ها رو میگیره

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

استارتر ببخشید من یه سوال حقوقی دارم هرچی تاپیک‌میزنم تو‌مرحله ارسال اصلاااا نمیاد

ببخشید

اگه پسر مجردی‌که بالای ۱۸ ساله فوت کنه و باغ و ماشینی بنام‌خودش باشه و از پول خودش خریده باشه و وصیتنامه ای هم‌در کار نباشه اموالش به کی میرسه؟؟

پسرخالم فوت کرده و پدرش بیرحمانه دنبال املاکه پسرشه

چ عمومی خوبی ک از ارثیه خودشون به تو و داداشتم میده 😍

ای خواهر سهم پدرمو نمیدن ک ی بخش کوچیکی میدن ک تو مردم ابروشون نرع