2777
2789

🔹صبر می‌کنم تا واکسن های باکیفیت تر در دسترس قرار گیرد.

🔹 از بی خطر بودن واکسن ها مطمئن نیستم؟

🔹واکسن‌ها باعث جهش های سلولی در بدن می شوند.

🔹 باعث ناباروری می‌شود.

🔹واکسن‌های تولید داخل و یا وارداتی به ایران بسیار بی کیفیت هستند.

🔹 جوان و سالم هستم و نیازی به تزریق واکسن کرونا ندارم.

🔹یک یا چند بار به کرونا مبتلا شده ام و آنتی بادی طبیعی در بدنم ایجاد شده است.

🔹 خیلی از کسانیکه واکسن استفاده کرده اند دوباره به کرونا مبتلا شده‌اند، بنابراین واکسن‌ها بی‌اثر هستند.

🔹از عوارض استفاده از واکسن مثل تشنج و لخته شدن خون می‌ترسم.

🔹کرونا به ژنتیک بستگی دارد و ممکن نیست به این بیماری مبتلا شوم.

🔹واکسن ابزار جاسوسی و حقه‌ای برای فروش دارو توسط شرکت‌های داروسازی است.

🔹علی‌رغم این که سازمان بهداشت جهانی، مجامع علمی و تقریبا همه متخصصان راهکار اصلی مقابله با کرونا و قطع زنجیره پاندمی را واکسیناسیون عمومی می‌دانند ولی همچنان بعضی از مردم برای واکسینه شدن مردد هستند و یا به طورکلی از اساس با آن مخالفند.

رزمی کار🥋خانم معلم آینده😍گیلاسی که در اثر فشار آبپز شد🍒

عجب

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من موافق 100 درصد واکسنم اما باردارم و نمیدونم چکار کنم از هرکی هم میپرسی کسی نزده که بدونم حالش خوبه یا نه 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
والا من موافق 100 درصد واکسنم اما باردارم و نمیدونم چکار کنم از هرکی هم میپرسی کسی نزده که بدونم حال ...

من باردارم و زدم عزیزم سینوفارم هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد .. دوز اول رو زدم 

فقط واکسن زدی خیالت راحت نباشه به شدت قبل رعایت کن

من باردارم و زدم عزیزم سینوفارم هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد .. دوز اول رو زدم  فقط واکسن زدی خ ...

ممنون عزیزم 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
کدوم مورد مثلا

واکسن هایی ک ب ایران وارد میشن بی کیفیتن

بعد از کرونا آنتی بادی تو بدن ایجاد میشه

از بی خطر بودنشون هم مطمعن نیستیم چون هنوز باید بگذره تا ببینیم چ عوارض طولانی مدتی داره

عوارض لخته شدن خون هم تو بعضی واکسن‌ها دیده شده

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

هرکی دوس داره بزنه  اونیم ک باورش اشتباس نزنه عیب نداره ک   اونی ک واکسن زده ایمنی داره ...

بایدهمه واکسن بزنن که ایمنی جمعی ایجادبشه.ازقدیم گفتن یه دست صدانداره.هیچ واکسنی صددرصدایمنی نمیده وگرنه میگفتیم هرکی نخاست نزنه به ماچه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
والا من موافق 100 درصد واکسنم اما باردارم و نمیدونم چکار کنم از هرکی هم میپرسی کسی نزده که بدونم حال ...

خواهر من زده مشکلی پیش نیومده شکر خدا 

سینوفارم زده بودن براش تقریبا  یه هفته ست زده

واکسن هایی ک ب ایران وارد میشن بی کیفیتن بعد از کرونا آنتی بادی تو بدن ایجاد میشه از بی خطر بودنشو ...

لخته خون برای بیماری های خاص مثل قلبی بخاطر استفاده از داور های خاص بوده!!!

اونم با استرازنکا باعث شده چون اونا دارو استفاده میکنن مغایرت داشته باهاشون و اگ سینوفارم بزنن هیچ مشکلی نیست!