2777
2789

واقعا نمیتونم خودمو بفهمم

چرا نمیتونم دلخوریم رو به آدما نشون بدم؟ چرا حتی وقتی حق با منه بازم با لبخند آدما و یه روی خوش، همه چی از یادم میره اما در مقابل همون آدما در برابر اشتباهات سهوی من یه عالمه جبهه میگیرن و حق به جانب میگن حتی معذرت خواهی هم نمیتونه درستش کنه

واقعا گاهی از دست خودم عصبی و کلافه میشم دلم می‌خواد بتونم به آدمای دورم حالی کنم دلخورما فقط کینه به دل گرفتنو‌ دوست ندارم، کاش بتونم بهشون بگم منم میتونم بی‌محلی کنم، عصبی شم، داد بزنم و حرفای زشت بارتون کنم فقط دلم نمیاد دل بشکنم

حتی همسرم هم اینو متوجه نمیشه، خودش عصبیه و زود از کوره در میره هرحرفی دلش می‌خواد میزنه، به خونوادم به اصل و نسبم، به زادگاهم حتی به روزی که دنیا اومدم و پدر و مادرم لعنت میفرسته اما کافیه همون لحظه ها منم کنترلمو از دست بدم و فقط با صدای بلند بگم تمومش کن اون وقته که انگار بنزین ریختی رو آتیش وجودش، هزار برابر شعله‌ورتر میشه و میگه سر کی داد زدی؟ چطور جرئت کردی؟ تو به چه حقی به خودت اجازه میدی حق به جانب باشی؟ 

سکوت می‌کنم میگه لال نباش

حرف میزنم میگه ببند دهنتو، منطق نداری، حرف زدن بلد نیستی، صدات تو مخه

بهش میگم همینا رو من بهت بگم چه حالی میشی؟ میگه دهنتو پاره می‌کنم دیگه بعدش زنده نیستی که

چرا پس قبل ازدواج همه طیف آدمی که با من در ارتباط بودن میگفتن منطقی هستم ولی حالا از هر سمتی و راجع به هر موضوعی با این آدم صحبت می‌کنم میشم بی منطق و مزخرف و بی فهم و شعور؟

دلم هزار تیکه میشه هربار به این فکر می‌کنم که چقدر اعتماد به نفسمو از دست دادم، چقد دیگه از خودم حالم بهم میخوره، چقد دیگه نمیتونم سرسوزنی رو‌ خودم حساب باز کنم و فکر می‌کنم واقعا بی‌منطق و بی فهمم

تازه ازدواج کردیم اینه اوضاع چندسال دیگه چی از من میمونه؟ یه جسم فقط؟ 

چرانتونیم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

چه بد مردا نمیدونم چرا همیشه خودشونو منطقی میدونن و مارو بی منطق در صورتی که بعضی مواقع اصلا حق با اونا نیس ولی واقعا منم اینطوریم بهم بدی میکنن بهشون میخندم بدتر ازم سواستفاده میکنن چن روزه دارم رو خودم کار میکنم این اخلاقامو تغییر بدم خدا کنع بتونم

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد مردا نمیدونم چرا همیشه خودشونو منطقی میدونن و مارو بی منطق در صورتی که بعضی مواقع اصلا حق با ا ...

اخه با ذات آدمه انگار

هزاربار به خودم یادآوری می‌کنم و‌ میگم این دفعه حواست باشه اما هربار کوتاه میام 

یبار بخاطر اینکه کینه زشته

یبار بخاطر اینکه حوصله ندارم کش بدم 

یبار بخاطر اینکه پیش آدم وقیح هرچی جلوش درآی بدتر میشه 

و این داستان ادامه داره

اخه با ذات آدمه انگار هزاربار به خودم یادآوری می‌کنم و‌ میگم این دفعه حواست باشه اما هربار کوت ...

منم همش میگم کاش بتونم تغییر کنم همش زثرو کاغذ اخلاقامو مینویسم تکرار میکنم با اونایی که ازم سواستفاذه میکنن کمتر حرف میزنم ولی باز یعضی اوقات یادم میره 

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾