2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂 عزیزم  اره کاش حداقل دفه سوم قبول شم  منم ب زور رفتم برا گواهینامه

قبول میشی😍فک کن بابات نشسته پیشت ریلکس باش🤭

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
من ۴مین بار قبول شدم.تحقیق کن ببین کدوم افسر اخلاقش بهتره روز ی ک نوبتشه با اون برو امتحان بده

اموزشگا اصلاااا نمیگه افسر کیه 

خیلی کارشون بده 

امروز از خود افسره پرسیدم. گف من تا ی ماه دیگه هستم😃

اره خیلی  دفه اول انقد پام رو کلاچ لرزید نتونستم رانتدگی کنم.  امروزم افسر دوبار بهم ...

اصلا نگران نباش

منم علاقه ای ب رانندگی ندارم،اما واسه اینکه گواهینامه ام الکی گوشه ی خونه نباشه،شبا میرم ی دور کوچیک میزنم

البته پارسال گواهینامه گرفتم

ولی چهارشنبه بعدی ک رفتی بدون استرس برو،یه قرص پروپرانولی چیزی بخور ک استرست کم شه،با آرامش رانندگی کن

سعی کن نفر آخری باشی که داره امتحان میده ،که وزن ماشینت هم کمتر شه

سخت بود؟چه سوالایی میاد؟فنی هم میاد؟

سوالاتش اصلا سخت نیست

ببین پنج، شش سری سوال دارن،مدام همونا تکرار میشه

بتونی سوالات امتحانای قبل رو پیدا کنی،بار اول قبول میشی

تو گوگل هم سرچ کنی،کلللی سوال بهت میده

من یادمه انقدر نمونه سوال از گوگل گرفتم ک نگو

همه رو میخوندم،از ۳۰ نمره اس امتحانش ،من ۳۰ شدم

اموزشگا اصلاااا نمیگه افسر کیه  خیلی کارشون بده  امروز از خود افسره پرسیدم. گف من تا ی م ...

از بچه هایی که میان بپرسی هم خوبه.برنامه شون ثابته افسرا...هرهفته م نرو واسه امتحان بذار استرست کم بشه بعد برو

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀