چرا اکثر تاپیکای واکسن کرونا حذف میشن؟و کاربراشون تعلیق ؟حکومت نظامی راه انداختید نی نی یارا؟خب شاید یکی اصلا اطلاعات کافی نداره ینی کاربرا حق ندارن نظر بدن و حرفاشونو بزنن
تاپیک های سیاسی فقط حذف میشن الان تاپیک واکسن زیاد داریم
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تاپیک های سیاسی فقط حذف میشن الان تاپیک واکسن زیاد داریم
من داشتم تازه تاپیک panah799779بود رو میخوندم یهو زد این تاپیک تعطیل شد بعد باز توگوگل سرچ کردم تاپیکای واکسن اکثرا تعلیق شدن میزد اطلاعات کاربر در دسترس نیست
من داشتم تازه تاپیک panah799779بود رو میخوندم یهو زد این تاپیک تعطیل شد بعد باز توگوگل سرچ کردم تاپی ...
حتما موردی داشتن
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت