2777
2789
زخم نمیکنه اون تو رو؟ درد نداره گذاشتنش؟

من سال 91 که گذاشتم 10 ساله که فروردین امسال درآوردم اصلا هم دردی حس نکردم نه موقع گذاشتن نه تو اون سالهایی که داشتم اما شنبه ای رفتم بزارم پدرم دراومد گریه میکردم بس که درد داشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد داره؟ زایمان داشتید؟ چرا بار دوم؟ ببخشید خیلی سوال کردم🙏🌹

نه عزیزم بپرس

دخترم یه ماه دیگه مونده بود یه ساله بشه گذاشتم چون 10 ساله بوده فروردین برداشتم چن ماه استراحت دادم رحمم دوباره گذاشتم 8 ساله

نه عزیزم بپرس دخترم یه ماه دیگه مونده بود یه ساله بشه گذاشتم چون 10 ساله بوده فروردین برداشتم چن ما ...

ممنونم که جواب دادید  خبر دارید که هزینه ش چقدره؟

کاربری دست دونفره 🤭از تناقض تاپیک ها تعجب نکنید 
خیلی دردداره عزیزم پدرآدم درمیادتاجابجاش کنن من ک خودم خیلی دردکشیدم وآخرشم عفونت کرددرآوردمش😑

پس خوبه من تنبلی تخمدان دارم نمیخواد ازین چیزا استفاده کنم. خدادادی نازا هستم😀

به نظرم خیلی دردناکه موقع رابطه ی جسم خارجی هم اون تو باشه.عفونت هم بکنه که دیگه قوز بالا قوزه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس خوبه من تنبلی تخمدان دارم نمیخواد ازین چیزا استفاده کنم. خدادادی نازا هستم😀 به نظرم خیلی دردناک ...

موقع رابطه ک دردنداره اجی اصلامعلوم نیس چیزی تواون توهس یان فقط موقع گذاشتنش ادموب غلط کردن میندازه 😂

شماهم نگران نباش مشکل تنبلی تخمدان حل شدنیه عزیزم 🌹

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
موقع رابطه ک دردنداره اجی اصلامعلوم نیس چیزی تواون توهس یان فقط موقع گذاشتنش ادموب غلط کردن میندازه ...

ضرری نداره مثل قرص ال دی و اینا؟

تنبلی تخمدانم مهم نیست چون ۲ تا بچه دارم. میگم ازین به بعد نیاز به پیشگیری ندارم چون بدون دارو باردار نمیشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ضرری نداره مثل قرص ال دی و اینا؟  تنبلی تخمدانم مهم نیست چون ۲ تا بچه دارم. میگم ازین به بعد ن ...

اگه بهت بسازه وعفونت نکنی ازقرص ال دی خیلی بهتره اجی فقط من شانس نیاوردم ازشدت خارش وعفونت شب وروزنداشتم 😫

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
اگه بهت بسازه وعفونت نکنی ازقرص ال دی خیلی بهتره اجی فقط من شانس نیاوردم ازشدت خارش وعفونت شب وروزند ...

منم سابقه عفونت دارم.پس به ریسکش نمی ارزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40