2777
2789

سلام 

لطفا هرکس تجربه داره راهنمایی کنه

فقط رو هوا نگین

بنظرتون رشته مشاوره یا روانشناسی؟

و دانشگاه پیام نور قم یا دانشگاه غیر انتفاعی شهاب دانش قم؟

و از لحاظ شهریه میگن خیلی تفاوتی ندارع 

اینن بگین اگر چیزی میدونید

پیام نور

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرک پیام نور بدها نمی تونی اپلای کنی واسه کشور دیگه چون ارزش نداره 

هر وعده که دادند به ما باد هوا بود هرنکته که گفتند غلط بود ریا چوپانی این کله را به گرگان سپردند این شیوه واین قاعده رسم کجا بود! این همه لالای خواباندن مابود !ای کاش در دیزی ما بازنمی ماندیا کاش که در گربه کمی شرم حیا بود🖤
مدرک دانشگاه ها همشون ارزشش در یک حده 

واقعا؟

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

ببین بابای من پیام نور ادبیات خونده انقدر ناراضیه که نزاشت منو گفت شده بیا شهریه اتو میدم ولی نرو دختر خالم و زنعمومم پیام نور روانشناسی خوندن اونام نا راضین اگه شرایطشو داری برو آزاد من آزاد حسابداری میخونم شهریه اش با پیام نور یکیه خیلیم راضیم

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

پیام نور

چون کتاب محوره میتونی رو قبولی ارشد روش حساب کنی

راحت تر قبول میشی

غیر انتفاعی همه با جزوه اس

اگه استخدام بخوای بشی مدرک اصلا مهم نیس،مهم توانایی تو در اون زشته ایه ک تحصیل کردی و مهارت های مربوط ب رشته ات

اینو منی میگم ک همسرم علم و صنعته و خودم پیام نور

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

غیر انتفاعی؟چی

غیرانتفاعی ام نمیشه فقط آزاد و سراسری

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

غیر انتفاعی؟چی

غیرانتفاعی میشه مدرکش معتبره

هر وعده که دادند به ما باد هوا بود هرنکته که گفتند غلط بود ریا چوپانی این کله را به گرگان سپردند این شیوه واین قاعده رسم کجا بود! این همه لالای خواباندن مابود !ای کاش در دیزی ما بازنمی ماندیا کاش که در گربه کمی شرم حیا بود🖤
راجب منم‌نظر بدین روانشناسی غیرانتفاعی یا زیست سلولی و مولکولی دانشگاه ازاد؟؟؟؟؟؟ پولش مهم نی بر اسا ...

معلوم که زیست سلولی و مولکولی

اگر انتخابت قطعا بین این دوتا هست

ببین روحیه خودت چجوریه خب آدم دوست داره درس بخونه بره دانشگاه چهار تا آدم ببینه از خونه رفته باشه بیرون

پس ترجیحا من میگم غیرانتفاعی 

نه مجازی دوست داری میتونی خودت درس بخونی پس پیام نور 

اتفاقا ما داریم تو آشناها کارشناسی روانشناسی پیام نور بود

انقدر منابع مختلف رو خونده بود 

ارشد دانشگاه تهران قبول شد رتبه برتر شد

چرا چون به شدت علاقه داشت

ببین خودت چی میخوای

من یه کاربر خاموش بودم که حالا روشن شده☺آرامش سهم قلبیست که در تصرف خداست👌