2777
2789
عنوان

رشته انسانی یا تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 43 پست
یعنی چی آیندم برام مهم نیست، از انسانی نمی خوام فرهنگیان برم چون نه واسه مهاجرت خوبه و نه اینجا رشته ...

خب خودت داری جواب خودتو میدی مثلا من هدف گذاری کردم فرهنگیان قبول شم ولی تو که میگی برام فرقی ندارن میگم اگه هدف گذاری نکردی 

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
مطمئنی؟ حقوقی که تو ایران خونده میشه منطبق با قوانین اسلامی هست و فکر نمیکنم کشورای دیگه قبولش داشته ...

بله منم همین رو خوندم مگر اینکه کلا بخوام همون کشور مقصد از اول بخونم،ولی خب حقوق سخته جز انتخاب های منم نیست

خستم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربی رقابتش فوق العاده سخت و وحشتناکه ولی برای مهاجرت خوبه مثلاً رشته پرستاری راحت میتونی بری ولی ا ...

من خودم کشور هایی که مورد نظرمه :کانادا، کره جنوبی، سنگاپور،ژاپن،، ایناس، یکم پرسیدن برای کره رشته پرستاری و پزشکی قبول نمی کنه، ولی مثلا می تونم برم هوش مصنوعی بخونم، کانادا و سنگاپور هم میگن برای روان شناسی خوبن

خستم... 
تو مدرسه که راستش راحته ولی از کنکورش می ترسم،تو خودم این توانایی رو می بینم که برای اینکه حداقل یه ...

خودمم درسخون بودم اما موفق نشدم چون درس خوندن برای کنکور متفاوته. زمان مدرسه تو روزی یکی دو ساعت درس میخونی و پنج دقیقه قبل کلاس مرور میکنی و نمره‌ی کامل رو هم میگیری. اما برای کنکور باید به طور مدون هر روز حداقل بالای هفت ساعت بخونی و اواخر به بالای ده ساعت افزایش بدی بدون اینکه خسته بشی یا کم بیاری. این روحیه تو من نبود و نهایت تونستم رتبه در حد پرستاری و رشته های مشابه بیارم که چون علاقه نداشتم نرفتم و تمام.

تجربی اینجا ر‌شته هوش مصنوعی میشه رفت؟ 

فکر کنم هوش مصنوعی یکی از گرایش های کامپیوتره. تو رشته‌ی تجربی مهندسی کامپیوتر روزانه نداریم میتونی تو پیام نور یا آزاد بخونی ولی اگه علاقمند به هوش مصنوعی هستی برو ریاضی

الان از انسانی راضی هستی؟ دانشگاه میرین؟ به نظرت به غیر فرهنگیان رشته های تاپش برای مهاجرت چیه؟  ...

نه دوازدهمم 

برای مهاجرت نمیدونم چون تصمیمشو ندارم راجبش تحقیقو اینام نکردم 

تجربی اینجا ر‌شته هوش مصنوعی میشه رفت؟ 

هوش مصنوعی تو مقطع کارشناسی نداریم مال گروه مهندسیه اونم تو ارشد

قصد اپلای هم اگه دادی از گروه تجربی رشته های میکروبیولوژی، ژنتیک،پرستاری و کلا رشته های تحقیقاتی راحت ترن

انسانی هم درساش واقعا سخته و باید علاقه داشته باشی،فکر نکن چیز آسونیه،چیزای به درد بخورشم همون فرهنگیان و حقوق و روانشناسی و ایناس که به درد مهاجرت نمیخوره مگر رشته های مدیریت

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
یعنی نمیشه واسه روان شانسی اپلای کرد اصلا😭من شنیده بودم میشه

میشه اپلای کرد ولی رشته های تحقیقاتی و مهندسی بهترن برای مهاجرت

گروه انسانی یه مقدار سخته کلا

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
میشه اپلای کرد ولی رشته های تحقیقاتی و مهندسی بهترن برای مهاجرت گروه انسانی یه مقدار سخته کلا

دیگه الان همون انسانی هستم ولی دارم کاراش رو انجام میدم که تغییر رشته بدم برم تجربی، ایشالا که مشکلی نباشه، به رشته های ریاصی هم علاقه دارم ولی به نطرم تجربی شاید برام بهتر باشه

خستم...