2777
2789
عنوان

رشته انسانی یا تجربی

538 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها من نمرات راهنماییم معدلم کلا بیست هست،الان نمی دونم کدوم رو برم،اینم بگم که مطلقا به هیچ چیزی فکر نمی کنم که برم، چون می خوام مهاجرت کنم،حالا یا برای لیسانس یا بالاتر اگه انسانی برم میتونم روان شناسی بخونم اما برای تجربی گزینه های بیشتری دارم و چون می خوام بورسیه بشم فکر میکنم گرفتن بورسیه رشته های علوم پایه آسون تر باشه، الان دبیرستان انسانی ثبت نام کردم ولی معلمام میگن میتونی تجربی بخونی بهتره، اول تجربی رفتم بابام گفت برو انسانی راحت تره کنکور الان خودش دوباره میگه برو تجربی نمی دونم چیکار کنم، نظر شما چیه؟ 

خستم... 

همون انسانی بهتره

هر کسی حق زندگی داره با نظرات و افکارمون همو آزار ندیم⁦❤️⁩یکی دوست داره ازدواج کنه و مسئولیت یه زندگی رو قبول کنه یکی هم دوست داره مجرد باشه و لذت زندگی رو در زندگی مجردی میبینه،یه زوجی دوست دارن بچه دار بشن یه زوجی هم نه،یکی دوست داره درس بخونه و درسشو ادامه بده تا بالاترین مقطع یکی هم دوست داره بره دنبال هنر و هنرمند بشه و...هیچ بایدی وجود نداره دوست من همون طور که دوست داری و دلت میخواد زندگی کن تو فقط یه بار متولد شدی برای زندگی و بعد هم خواهی مرد دیگه هیچ وقت فرصتی نداری پس تا میتونی بدون توجه و اهمیت به حرف کسی از زندگیت لذت ببر😌⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر تصمیمی که میگیری با توجه به علاقه و هدف خودت باشه که بعدا از اینکه بقیه واست تصمیم گرفتن پشیمون ن ...

آخه خودم اصلا نمی دونم چی می خوام، یه جوری بلاتکلیف موندم، از بچگی خانوادم گفتن برو تجربی همش خودم رو دکتر و... تصور کردم، از انسانی هم برای مهاجرت فقط روان شناسی می خوام نمی دونم چیکار کنم

خستم... 

تو انسانی اگه رشته هایی مثل حقوق و علوم قضایی و رشته های مشابه بری به احتمال زیاد شانس مهاجرت نداری. با مدرک دانشگاه فرهنگیان هم فکر میکنم نمیشه مهاجرت کرد و اکثر معلمی ها تو انسانی هستن ... تو تجربی رشته هایی مثل پرستاری و فیزیوتراپی و کار درمانی به نظرم هم شانس مهاجرت بالایی دارن هم داخل کشور رشته های خوب و آینده داری هستن. به نظرم اگه قصدت مهاجرته باید انتخابت بیشتر بین رشته‌ی ریاضی و تجربی باشه اما بازم بقیه اگه میدونن بیشتر راهنمایی کنن.