2777
2789

سلام، شب بخیر، خانما کسی برای بچش شن و خاک جادویی خریده؟ چه جوریه؟ کاربردیه یا نه؟ 

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

من اولین باره می‌شنوم چی هس

شن و خاک مصنوعی که برای بازی بچه ها که تو خونه قابل استفادست. 

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرگرمی خوبیه 

پسر من کلی بازی میکنه باهاش ب بچه بستگی داره ک اهل بازی های نشستنی باشه یانه

تو سینی میریزم براش بازی میکنه ولی خیلی دونه هاش ریزه .باید مراقب باشی ب دهن و چشمش نزنه

بعدشم باید جارو کنی😁

سرگرمی خوبیه  پسر من کلی بازی میکنه باهاش ب بچه بستگی داره ک اهل بازی های نشستنی باشه یانه تو ...

سخت شد که 😭😂

تو آپارتمان باید بازی نشستنی انجام داد دیگه 😔

شن و خاک مصنوعی که برای بازی بچه ها که تو خونه قابل استفادست. 

من هنوز بچه ام دنیا نیومده

ولی بنظرم چیز جالبیه، کلی بازی های خلاقانه میشه باهاش انجام داد

و چون شن از جنسِ زمینه، برای بچه های زیر هفت سال خیلی خوبه، از این لحاظ ک بچه ها تا هفت سالگی چاکرای اولشون کار میکنه و ارتباط با زمین و لمس کرد طبیعت و خاک باعث پاکسازی این چاکرا میشه

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
سخت شد که 😭😂 تو آپارتمان باید بازی نشستنی انجام داد دیگه 😔

زیر۳سال اصلا توصیه نمیکنم!

بجاش تردست بخربراش

پازل های دوتیکه بزن انتشارات نردبان داره خیلی جالبن پازل هاش

من هنوز بچه ام دنیا نیومده ولی بنظرم چیز جالبیه، کلی بازی های خلاقانه میشه باهاش انجام داد و چون ش ...

خاک بازی که خیلی خوبه، الانم که بچه ها تو. کوچه نمیرن اینجور. اسباب بازیا خوبن

خاک بازی که خیلی خوبه، الانم که بچه ها تو. کوچه نمیرن اینجور. اسباب بازیا خوبن

بله دقیقا

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
زیر۳سال اصلا توصیه نمیکنم! بجاش تردست بخربراش پازل های دوتیکه بزن انتشارات نردبان داره خیلی جالبن ...

شما استفاده کردی؟ چه جورن این پازلا؟