سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8363 عنوان خانما مشهدی گوشی فروشی اشنا دارین 121 بازدید | 3 پست سلام خانمای مشهدی همشهریای گل کسی اشنایی سمت احمداباد تقی اباد گوشی فروشی نداره میخوام گوشی بخرم🙃 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍 1400/07/06 | 19:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اون_دختره عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 6342 خب برو بخر اشنا نمیخاد ک من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8363 خب برو بخر اشنا نمیخاد ک درسته اشنا بهتر هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
دكترشاغل عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 1887 نقدی میخواین یا اقساطی حتی لایق تنفر هم نیستی اشغال دروغگو