2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان كه زوده خدايي 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
خودشون گفتن میایم 

خوب میگفتی چه ساعتی میاید دو سه بار بگی برا همه جا میفته 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
خوب میگفتی چه ساعتی میاید دو سه بار بگی برا همه جا میفته 

راستش بخوای برادر شوهرم با همسرم هماهنگ شده 

ولی با خودم که مقایسه میکنم حس میکنم بی احترامی شده 

نمیدونم والا مثلا ساعت نه اینا شام میدیم معمولا دیگه ده هم میرن

اکثر اینایی که میگن نه چون بعدش مهمونی اصلیشونه ولی مثلا ما که بچه کوچیک داریم مهمون تا دیروقت نداریم ته تهش یازده مهمونا میرن 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
راستش بخوای برادر شوهرم با همسرم هماهنگ شده  ولی با خودم که مقایسه میکنم حس میکنم بی احترامی ش ...

سخت نگیر غریبه نیستن که ولی دفعات دیگه ساعت بگو بذار کم کم عادت همه بشه 

اکثر اینایی که میگن نه چون بعدش مهمونی اصلیشونه ولی مثلا ما که بچه کوچیک داریم مهمون تا دیروقت نداری ...

افرین 

مهمونیامون تا ساعت یک و دو شب نیس که الان زود باشه