2777
2789
عنوان

آموزش نصب یک واتساپ روی دوتا گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واتساپ و نصب کن شماره رو بزن ولی یه کد میاد روی گوشی همونی که شماره دستشه اون نفر باید بهت کد رو بگه

باهوش جان اونوقت یکی از واتساپ ها حذف میشه 

من آدمی صبوری نبودم اما برای رسیدنمون خیلی صبوری کردم و با مخالفت ها کنار اومدم ❤تو تاپیک رسیدن عاشق ها بهم تگم کنید🥰کاربری اولم نیست ♾از زندگی یاد گرفتم هیچ چیز از هیچ کسی بعید نیست پس همیشه باید به بدترین احتمالات فکر کرد ☠️

واتساپ و نصب کن شماره رو بزن ولی یه کد میاد روی گوشی همونی که شماره دستشه اون نفر باید بهت کد رو بگه

اون تلگرامه واتساپ به محض اینکه نفر دوم وصل کنه اکانت نفر دوم پاک میشه

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

خب اینجوری واتساپ برای طرف میپره و طرف میفهمه😐😐😐😐

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖

دوستان واتساپ رو نصب میکنی شماره اون طرفو میزنی بعد پیامک تو گوشی اون طرف میاد کد رو میزنی و واتساپش میاد براتون ولی خب شماره ها قاطی واتی میشه 

فکر کنم اینجوریه

همواره لبخند بزنید روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد...♡/تو تاپیک های ترسناک و طنز من رو تگ کنید😉😁🌹
دوستان واتساپ رو نصب میکنی شماره اون طرفو میزنی بعد واتساپش میاد براتون ولی خب شماره ها قاطی واتی می ...

اون تلگرامه واتساپ اصلا همیچنیم امکانی نمیده

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏