2777
2789
عنوان

حال بابام خوب نیس 😭😭😭😭😭😭

237 بازدید | 13 پست

تورو خدا براش دعا کنید سرماخوردگی داره سرش خیلی درد میکنه دعا کنید خوب بشه تورو خدا راه کاری هم دارشتین بگسن ک سردردش خوب شه خدایا خودت کمکم کن🤲🤲🤲🤲🤲🤲😭

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤

داروی امام کاظم از عطاری معتبر بگیرید سریع خوب میشه 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مممنونم  اره دکتر رفتن یکم داروی سرما خوردگی دادن

بهتر میشن انشاالله. مایعات... غذای مقوی با طبع گرم... جوشانده... مصرف کنن.

سوپ...گوشت تو شیشه... ماش پلو... گوجه کبابی کنار برنج تخم مرغ آب پز واین جور چیزها و نخود آب هم خیلی خوبه 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
چجوری هست؟؟؟

مخصوص درمان و پیشگیری سرماخوردگی آنفولانزا و کروناست ‌ .عطاری معتبر بگو دارن الان اکثرا 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄