دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو. یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام کاری کردی حق کسی دانسته ضایع کردی یک همچین چیزی چشمت رو به حقیقت بستی و این خواب هشداره
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزيزم ممنون ميشم منم راهنمايى كنين همسرم خواب ديده توى مراسم تشيع جنازه هست و در نهايت وقتى همه مير ...
من حسی تعبیر میکنم گلم همسر شما اگه کاری ترک کرده مثلا شغلش تغییر داده یا یک چیزی مثل این مورد انگار هنوز چشمش دنبال اون شغله یا انگار دلش به این تغییر نبوده (حالا من شغل مثال زدم نه الزاما شغل ) ولی بالاخره قبول میکنه که این اتفاق به نفعشه این رها کردن و.... در کل خواب خوبیه
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ممنونم گلم چه جالب تقريبا همين اتفاقا افتاده بود كه گفتين عذرخواهى ميكنم خودمم خواب ديدم يه ...
پرنده خیلی خوبه( مگه بهت حمله کنه یا زخمی بشی ) مخصوصا که بهشون یک چیزی هم دادین بخورن انجیر هم جزو میوه های خوبه حس میکنم چون انجیر خشک هم بوده دقت کنی میوه های خشک ویتامین شون بیشتره
کلا حس خوبی داشت خواب تون عزیزم هر مشکلی دارید حل میشه شاید به صورتی که باورت نشه
ممنونم وقت گذاشتی گلم شما هم حس خیلی خوبی به آدم منتقل میکنید🥰 برای حل مشکل منو همسرم دعا کنید ...
لطف داری عزیزم
امیدوارم مشکل تون حل بشه