2777
2789
عنوان

کمکم کنیدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دیگه هیچی مثل اولش بهت حس نمیده همه چی تکراری میشه  الان دلم هیجانی میخواد که دیگه تموم نش ...

😢همچین چیزی که اصلا نیس ولی من واسه خودم هیجانای الکی میسازم،‌😁مثلا یه روز کامل بیکار بودم از صبح با سیم مامانم به ده تا از دوستام پیام میدادم و اسکلشون میکردم😂😂بعدش میگفتم میخام صداتو بشنوم بهشون زنگ میزدم چقد میخندیدن و خلاصه کلیم فحش میخوردم😂ولی خیلی حال داد 

سلام 

😢همچین چیزی که اصلا نیس ولی من واسه خودم هیجانای الکی میسازم،‌😁مثلا یه روز کامل بیکار بودم از صبح ...

خیلی از این کارا کردم هیچوقت عاشق نشو اگه عاشق بشی دیگه نمیتونی اینطوری از ته قلب بخندی ازت خواهش میکنم با کسی دوست نشو ازدواجتم بذار خانواده ات انتخاب کنن هرچیزی با عقل جلو بره به نعفته ، عشق درد عشق یه غم بزرگه که دیگه نمیذاره مثل بچگیات از ته دل بخندی♡

الماسم💎
خیلی از این کارا کردم هیچوقت عاشق نشو اگه عاشق بشی دیگه نمیتونی اینطوری از ته قلب بخندی ازت خواهش می ...

والا خواهرم ما فقط از خندیدن ایموجی 😂فرستادنشو بلدیم....خونواده ما جوریه ک کلا روش ازدواجشون سنتیه بگی میخام با دوست ازدواج کنم به دو قسمت مساوی تقسیم میشی🤦

ممنون بابت حرفات❤️❤️

سلام 

والا خواهرم ما فقط از خندیدن ایموجی 😂فرستادنشو بلدیم....خونواده ما جوریه ک کلا روش ازدواجشون سنتیه ...

برات بهترینها از خدا میخوام امیدوارم هیچکس اون فشارای روحی که من کشیدم نکشه ♡

الماسم💎