2777
2789
عنوان

از بهترین دوستم جدا شدم

268 بازدید | 2 پست

راستش با دوستم مجازی آشنا شده بودیم و خب من خیلی بهش وابسته شدم 

اون خیلی تنها بود خیلی تنها و ساکت والبته بشدت مذهبی و زود رنج 

خب من کم کم به خودم اومدم و دیدم انقدر دوسش دارم که بخاطرش هر کاری میکنم بخاطرش رفتم دورترین مدرسه و کلاس زبان ثبت نام کردم فقط برای اینکه با اون باشم 

من کسی هستم که خیلی زود با دیگران گرم میگیرم حتی اگر نشناسمشون 

و خب دوستم همش بابت این ناراحت میشد 

چند هفته ی پیش فهمید که من با کس دیگه ای دوست شدم و خب بشدت بچگانه رفتار کرد خیلی ناراحت شدم...

بلاکش کردم 

اونم همینطور.

بعد از دو روز بهم اس ام اس داد و بهم گفت ازم متنفره و براش کم ارزش تر از ی سکه ی سیاهم 

خیلی دلم شکست و تنها کاری که تونستن بکنم این بود که پرونده ام رو از اون مدرسه بگیرم و جای دیگه ثبت نام کنم تا نبینمش .

امروز از بلاک درش آوردم و اون بهم پیام داد و معذرت خواهی کرد ولی من دیگه واقعا نمیتونستم باهاش ادامه بدم چون به خودم آسیب می‌رسید. 

فردا برای آخرین بار تو کلاس زبان میبینمش و نمیدونم چیکار کنم :(

کمکم کنید

این دنیا دیگ قشنگی نداره واس من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.