2777
2789

خیلی نگرانم نکنه مشکلی باشه. من از قبل اینکه بی بی مثبت بشه درد پریود داشتم ولی خودم حس می کردم با همیشه فرق داره. وقتی هم که بی بی (10 روز پیش) مثبت شد و آزمایش دادم شروع شد کمر درد و دل دردای تقریبا شدید. درد مداوم نیست مثلا وقتی می خوابم با درد بدی بیدار میشم ولی در عرض چند دقیقه خوب میشه. این درد شاید یک یا نهایت دو بار در روز باشه. به خاطر دردم همون اول بتا رو تکرار کردن در عرض 5 روز از 204 رسید به 867 گفتن کمه فرستادن سونو کالرداپلر. طبق سونو الان چهار هفته و چهار روزمه. خارج رحمی هم نبود و ساک بارداری رو تو رحم دیدن. کیست لوتئال هم سمت راست داشتم. به دکترم تلفنی گفتم گفت همه چی طبیعیه اگر درد اذیت می کنه شیاف پروژسترون استفاده کن. دیشب اولی رو استفاده کردم ولی امروز فرقی با روزای قبل نداشته برام. تحمل درد برام سخت نیست فقط بهم استرس میده. همش به خطر سقط فکر می کنم.درد من تیز و شدیده و تو چند دقیقه جوری میشه انگار اصلا نبوده. کمر درد و پا درد هم دارم. ولی این دردا مداوم نیست یه ساعتایی از روز میاد سراغم. تو رو خدا اگر اطلاعاتی دارید میشه بگید این دردا مال چیه؟ خطری هست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عریزم میشه درخواستمو قبول کنی سوال داشتم درمورد قارچ وعفونت زنان

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

عزیزم من الآن این تاپیکتون رو هم خوندم.. دقیقا نوع دل درد ها و حتی شروعشون مثل دل درد های منه.. یکی دو بار در روز شدید می گیره و ول میکنه .. به قول شما انگار اصلا دردی نبوده!!

شیاف هم تاثیری برام نداره..

راستی قلب بچتون کی تشکیل شد؟ ایشالله همه چی خوبه؟

عزیزم من الآن این تاپیکتون رو هم خوندم.. دقیقا نوع دل درد ها و حتی شروعشون مثل دل درد های منه.. یکی ...

الان که هفته دهم هستم دردهام خیلی خیلی کمتر شدن

قلب بچه رو هفته هشتم با سونو واژینال دیدن

الان که هفته دهم هستم دردهام خیلی خیلی کمتر شدن قلب بچه رو هفته هشتم با سونو واژینال دیدن

مبارک باشه..‌ایشالله به سلامتی به دنیا بیاد.. خودت هم بارداری خوبی داشته باشی ❤❤🥰🥰

عزیزم منم مث شمام ولی بااستراحت خوب میشه مث درد پریودی میگیره و ول میکنه

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
عزیزم قبل از ۸ هفته سونو برای قلب نرفته بودی؟ چرا با سونوی واژینال قلب رو تشخیص دادن؟ مگه شکمی تشخی ...

نه نرفته بودم

یه بار هفته ۵ رفتم ساک رو دیدن

اواخر هفته ۸ رفتم با سونو معمولی قلب رو ندیدن ولی تو واژینال نشون داد