2777
2789
نزدیک ایستگاه مترو هست؟ مسیرش به بازار میخوره؟ ایستگاه بازار بزرگ چیه اسمش؟

اره ایستگاه ۱۵ خرداد اگه اشتباه نکنم

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مترو ۱۵ خرداد ک پیاده شدی پله هارو اومدی بالا خیابونی که سمت راست هست پر مغازس همونو بری پایین میرسی ...

مرسید عزیزم از راهنماییت.❤❤

یه سوال دیگه داشتم.من میخوام دخترمو که ۴ سالشه هم ببرم با خودم مامانم میگه نبر شلوغه خدایی نکرده گم میشه توهم بار اولته خیلی به اونجا وارد نیستی.بنظرت چکار کنم.ممنون میشم بهم راهنمایی بدی❤

مرسید عزیزم از راهنماییت.❤❤ یه سوال دیگه داشتم.من میخوام دخترمو که ۴ سالشه هم ببرم با خودم مامانم م ...

خواهش میکنم ...اره بازار که شلوغ هست کلا ولی ی وقتایی مثلا ظهر هم خیلی شلوغ نیست .ولی خب خیلی پیچ در پیچه .اگر میتونی و میترسی بذارش خونه ولی اگر دوست دارع باهات بیاد نگران نباش هیچی نمیشه فقط دستشو ول نکن  و بهش بسپار همش کنار خودت باشه .ما که با بچه کوچیک هم میرفتیم ‌چیزی نشد نترس 

خواهش میکنم ...اره بازار که شلوغ هست کلا ولی ی وقتایی مثلا ظهر هم خیلی شلوغ نیست .ولی خب خیلی پیچ در ...

اها مرسی عزیزم.خیالم راحت شد مامانم جوری گفت خیلی ترسیدم😄

ببرمش اصلا از خودم جداش نمیکنم.ولی بازم خدا کنه پیش مامانم وایسه اینجور خیلی راحت‌ترم.