2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تو یه خانواده کاملا حقوقی بزرگ شدم و پدرم وکیل هستن ، واقعا اگه علاقه و سواد داشته باشی یه رشته عالیه پولی که پدر من از یه پروندن قتل یا زمین درمیاره هزاران دکتر متخصص از صدتا عمل جراحیم در نمیارن ، البته خب سواد حقوقی هم خیلی مهمه و فرق میکنه وکیل قوه قضاییه ۱۸۷ باشی یا وکیل کانون وکلای دادگستری

من خودم یکی از رتبه های برتر کنکور بودم ، ارشد تاریخ دارم و آزمون استخدامی آموزش و پرورشم قبول شدم واسه دبیری ، ولی درکنارش میخوام حقوق بخونم و بعدش وکالت زیر نظر بابا

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
واسه حقوق باید خیلی سر زبون داشته باشی و قدرت تکلمت قوی باشه من خیلی خجالتیم🤣

خیلی به رشتش علاقه دارم زبونمم سه متره😂 واسه حقوق باید ادبیات و منطقت قوی باشه باید از کلمات و استدلالایی استفاده کنی که طرفتو قانع کنی

واو چقد عالی عزیزم انشالله همیشه موفق باشین😍

قربونت ایشالله شماهم موفق باشی♥️ولی یادت باشه قوه قضاییه امتحان ندی اونجا خبری از سواد و قواعد فقهی نیست ، فقط اسمت وکیله و وکلای کانون به رسمیت نمیشناسنت😁🖐️😘

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
منم میخوام برم انسانی  خیلی استرس دارم که قبول بشم امسال

کلاس نهمی؟

عزیزم اصلا استرس نداشته باش منم خیلی استرس داشتم ک برم چ رشته ای ولی خیلی آسون قبول شدم و همه رشته ها واسم اومد

اما چیزی برو ک علاقه داری و خوشت میاد حتما موفق میشی😘

خیلی به رشتش علاقه دارم زبونمم سه متره😂 واسه حقوق باید ادبیات و منطقت قوی باشه باید از کلمات و استد ...

دقیقا👏

من منطقم خیلی خوبه خوشم میاد ازش ولی این خجالتی ک دارم مانع موفقیتم میشه🥺😂