2777
2789
عنوان

کدوم گوشی بهتره

191 بازدید | 12 پست

M51

یا 

A51

تعداد رای : 20
نظرسنجی
M51
1
5%
A51
19
95%
هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
چه امکاناتی از گوشی مهمه برات؟

حافظه رم دوربین باتری

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعاااا دومی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

قطعاااا دومی

چرا A بهتر

چرا A بهتر

سری A بهتر از M عه زود داغون میشه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سری A بهتر از M عه زود داغون میشه

داداشم میگه m بهترین خودم a دوست دارم

M51 باتریش خیلی قوی تره ولی خب از نظره کارایی a51 بهتره

داداشم میگه m کارایی بهترین دیوانه شدم خودم a میخوام 

حافظه رم دوربین باتری

M51 باطری غول پیکر داره

دوربین ۶۴ و سلفی ۳۲

رم ۶ و ۸

حافظه ۶۴ و ۱۲۸

با توجه به اطلاعاتش m51 بهتره و باتریش خیلیی خیلی قوی تره

هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه...

اینو دوتا رو ببینید و مقایسه کنید تقریبا دستتون میاد چکار کنید (البته قیمت مربوط به زمان این بررسی هست)

https://www.aparat.com/v/3JlPb/Samsung_Galaxy_A51_Review_%7C_%D9%86%D9%82%D8%AF_%D9%88_%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%DA%AF%D9%84%DA%A9%D8%B3%DB%8C_%D8%A7%DB%8C

https://www.aparat.com/v/skSF4/Samsung_Galaxy_M51_Review_%7C_%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C_%DA%AF%D9%84%DA%A9%D8%B3%DB%8C_%D8%A7%D9%85_51

کاربر آقا👤

اگر یک گوشی سبک و خوش دست با دوربین خوب، برای کارهای روزمره یا انجام بازی‌های سبک با قیمتی مناسب می‌خواهید، A51 یکی از بهترین انتخاب‌های پیش روی شماست که حتی به عنوان یکی از پرفروش‌ترین گوشی‌های هوشمند سال ۲۰۲۰ نیز لقب گرفته است. اما اگر باتری و بازی کردن اولویت شما است و وزن یا ظرافت گوشی، زیاد اهمیتی برای شما ندارد، M51 گزینه ایست که به سادگی نمی‌توان از آن گذشت.

من همان آینده حال مغرور توام