2777
2789
عنوان

رمزبان ملی بانک

936 بازدید | 14 پست

سلام ؛ من رفتم از عابر بخش اول کد رو دریافت کردم و بخش دوم هم که به گوشیم پیامک شد ، ولی وقتی داخل نرم افزار اطلاعات رو وارد میکنم میزنه حساب ثبت نشد ، لطفا مجدد تلاش کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اس ام اسی چه طوریه ؟ دوباره باید برم عابر تغییرش بدم به حالت پیامک ؟

نه رمز پویا با اس م اس ارسال میشه دیگه نیاز به ریما و رمزبان نیست فقط باید بری ایپلیکشن بانک مخصوص خودتو نصب کنی مثلا مال بانک ملی بام اسمشه مال بانک صادرات صاپ اسمشه ولی باید بری بانک فعالش کنی

نه رمز پویا با اس م اس ارسال میشه دیگه نیاز به ریما و رمزبان نیست فقط باید بری ایپلیکشن بانک مخصوص خ ...

همین الان از بانک اومدم ، رفتم شماره تلفنم رو تغییر دادم ، بعد گفت رمز پویا میخوای ، گفتم اره ، باید بازم برم 

منظورتون رمزبانه ؟ 

اگه برای کار بانکیتون از اپلیکشن خود بانکی ملی یا همون بام استفاده نمیکنی همون رمزبان کافیه ولی اگه میخوای رمز پویا از طریق اس ام ای بیاد دیگه نیاز به رمزبان نداره که اون هم باید بری بانک فعال کنی البته به صورت غیر حضوری هم میشه اگه ساخته بری بانک تا بهت بگم چجوری فعالش کنی

اگه برای کار بانکیتون از اپلیکشن خود بانکی ملی یا همون بام استفاده نمیکنی همون رمزبان کافیه ولی اگه ...

میشه لطفا بگید چه جوری باید غیر حضوری پیامک رو فعال کنم ؟