2777
2789
عنوان

تغذيه بعد از انتقال جنين

4058 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

من ٢ روز قبل انتقال جنين داشتم

راستش شنيده بودم بعدش اصلا نبايد گرمي خورد

ومنم طبق گفته ي ديگران شروع كردم به سردي جات

اما متاسفانه من طبعِ بدنم به شدت سرده

و با خوردنِ يه پياله ي ماست حتي بدنم سست ميشه

از بس سردي خورده بود بدنم هنگ كرد و حس كردم تمام تن و بدنم سسته، راستش اول نگران شدم كه كرونا باشه، اما خالم بهم آب ولرم داد و برام معجون درست كرد كه توش موذ و گردو و شير و عسل و كنجد بود🙈

به زور بهم داد كه بخورم، ناگفته نماند وقتي كه خوردم

حالم خيلي بهتر شد، اما الان همش نگرانم كه خدايي نكرده باعث بشه نگرفته باشه😔😔😔😔

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔

تغذیه قبلت داشته باش چون داروهای هورمونی طبعشون گرمه یه مدت ارده و خرما و گردو کمتر بخور 

بهش اصلا فکر نکن زعفرون هم ممنوعه

منم انشاا.‌‌میخوام انتفال بدم ببخشید میپرسم هزینه چقدر شد؟البته اگر راحتی بگین من خیلی استرس دارم 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی به اندازه  قرار نیست آسیب بزنی به بدنت

ممنون عزيزم

الان خيليييي نگرانم😔

كاش معجون و نميخوردم😔

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔
تغذیه قبلت داشته باش چون داروهای هورمونی طبعشون گرمه یه مدت ارده و خرما و گردو کمتر بخور  بهش ...

خواهش ميكنم عزيزم

ممنون از توضيحاتت

دعا كن اون يه ليواني كه خوردم

اثرِ منفي نداشته باشه😔😔😔😔

هزينش شد ٣٢/٥ ميليون

خواهش ميكنم عزيزم ممنون از توضيحاتت دعا كن اون يه ليواني كه خوردم اثرِ منفي نداشته باشه😔😔😔😔 ...

نه عزیزم اصلا استرس نداشته باش فقط به بی بی چک مثبت فکر کن و مثبت باش

به خدا بسپر و حضرت فاطمه 

برای منم دعا کن

فکر میکنم راه سختی دارم 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
نه عزیزم اصلا استرس نداشته باش فقط به بی بی چک مثبت فکر کن و مثبت باش به خدا بسپر و حضرت فاطمه  ...

ممنون عزيزم

انشالله

توكل به خدا

منم چند روز دیگه میرم برا سیکل انتقال.انشااله همه چیز مثبت پیش بره برا همه مون😊

سلام اگر دوست داشتید بیاید تاپیکم که درباره اقداماتی که برای بارداری انجام میدیم حرف می‌زنیم. خوشحال میشیم تجربیات شما راهم بشنویم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7335398/تاپیک-جامع-در-انتظار-بارداری

نه عزیزم اصلا استرس نداشته باش فقط به بی بی چک مثبت فکر کن و مثبت باش به خدا بسپر و حضرت فاطمه  ...

سلام اگر دوست داشتید بیاید تاپیکم که درباره اقداماتی که برای بارداری انجام میدیم حرف می‌زنیم. خوشحال میشیم تجربیات شما راهم بشنویم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7335398/تاپیک-جامع-در-انتظار-بارداری