2777
2789

دوستان به نظرتون قبل از اینکه نامزد کنی با طرفت بری بیرون خوبه یا نه؟ من سه بار با اجازه خانوادم رفتم طرفمو دیدم ولی دیگه نمیزارن میگن تا نامزد نکردین نباید برین بیرون از اون طرف هم طرف میگه من دوسال دیگه میام خاستگاری فعلا شرایطشو ندارم من این وسط باید چیکار کنم تحمل یا بیخیال طرف شم 

والله چی بگم

من الان بگم با رلم میرم بیرون 

اینجا خفه ام میکنن

هرکی شرایط خونواده اش و عقایدشون با دیگری متفاوته 

از نظر من صرف بر خواستگاری شناخت حاصل نمیشه 

ولی تو دوستی باز یخورده معقولانه تره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دو ماه با هم حرف زدیم باید مطمئن شید مناسب همین

ما الان ۵ ۶ ماهه باهمیم همو دوس داریم ولی اینکه نمیتونیم ببینیم همدیگرو و بریم بیرون باعث شده همش دعوا و قهر کنیم هردومون داریم اذیت میشیم:(

ما الان ۵ ۶ ماهه باهمیم همو دوس داریم ولی اینکه نمیتونیم ببینیم همدیگرو و بریم بیرون باعث شده همش دع ...

خب وقتی ۵ ۶ ماه با همین و مطمئن هستین همو میخواین خب نامزد کنین راحت برین بیرون دیگه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بنظر من که خیلی بیشتر از اینها باید رفت و امد کنید تا همو بشناسید دو سه بار اصلا چیزی نیست 

خب خانوادم نمیزارن بریم بیرون میگن نه نمیدونم واقعا چیکار کنم این دوریمون خیلی داره اذیتمون میکنه 

خب وقتی ۵ ۶ ماه با همین و مطمئن هستین همو میخواین خب نامزد کنین راحت برین بیرون دیگه 

خب منم همینو میگم‌‌ولی طرفم میگه نه تا خونمو تکمیل نکردم تا شرایطم‌ اونطوری که همیشه دوس داشتم نشده نمیتونم بیام خاستگاری میگه دو سال صبر کن ولی این واقعا نشدنیه 

خب منم همینو میگم‌‌ولی طرفم میگه نه تا خونمو تکمیل نکردم تا شرایطم‌ اونطوری که همیشه دوس داشتم نشده ...

به نظرم داره بازی در مياره یعنی چی بیاد خواستگاری نامزد کنین بعد خانواده ات حق دارن ایم اگر واقعا میخواستت پا پیش میذاشت زود تر خوانواده اش خبر دارن؟

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نه نه نه تا کامل‌نشناختی کاری نکن

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره
به نظرم داره بازی در مياره یعنی چی بیاد خواستگاری نامزد کنین بعد خانواده ات حق دارن ایم اگر واقعا می ...

نه فقط خانواده من خبر دارن چندین بار خواهرم گفته میخوام با خاهرت صحبت کنم ببینم نظرش چیه از این حرفا پسره نمیزاره میگه نه نمیخوام فعلا کسی متوجه‌ بشه فامیلامون حسودن خراب میکنن رابطمونو میگم بیا نامزد کنیم میگه نه تحمل کن تا دو سال دیگه 

نه فقط خانواده من خبر دارن چندین بار خواهرم گفته میخوام با خاهرت صحبت کنم ببینم نظرش چیه از این حرفا ...

پس مطمئن باش داره بازیت میده اگر واقعا میخواستت به خوانواده میگفت شایدم چیزی در موردش هست که نمیخواد بفهمی چون این مورد اینجوری دیدم بعدا دختره فهمید یارو زن داشته 

خب چطوری باید یه نفرو شناخت وقتی ما همو نمیبینیم زیاد 

ببین وقتی دلتنگه چطودیه اگه هی مامانم بابام گفت بدون وابستس

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره