2777
2789

سلام چندسال گواهینامه دارم ولی ازرانندگی میترسم شوهرمم دوس داره پشت فرمون بشینم میگه بخوای خریدی کنی دیگه خودت برو،ولی ماشین صفر خیلی ازش میترسم چیکار کنم 

همسرم شاه من است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب این فکر کن ک من ۲۰۶ صفر کادوی تولدم رو جوری داغون کردم ک کیلویی فروختیمش الان هم رانندگی میکنم نمی ...

وای چقه سخت،من خیلی روش حساسم نمیتونم به اینچیزا فک کنم چ برسه 

همسرم شاه من است 
وای چقه سخت،من خیلی روش حساسم نمیتونم به اینچیزا فک کنم چ برسه 

فدا سرممم 😎خداروشکر خودم سالم موندم

تازه شوهرم برام ماشین نمیخره با ماشین خودشم فقط داخل شهر اجازه دارم برم😂😂یعنی در این حد 

یکی دیگه جا من بود بعید میدونم کلا سوار ماشینم میشد دیگه 😄

[QUOTE=209603581]فدا سرممم 😎خداروشکر خودم سالم موندم تازه شوهرم برام ماشین نمیخره با ماشین خودشم فقط داخل شهر اجازه ...[/QUOوای غش کردم چ اراده ای😂😂😂😂😂

همسرم شاه من است 
جان 😂😂من ترسوم نمیدونم چیکار کنم راحت یانه،اخه ازنظر خودم سخت

منم خیلی میترسیدم یبار رفتم تو بزرگراه شلوغ شهرمون رانندگی کردم از اونجا ترسم ریخت😅🤣😬

من تند تایپ میکنم و استاد غلط املایی هستم  اوکی؟؟؟😒😏
جان 😂😂من ترسوم نمیدونم چیکار کنم راحت یانه،اخه ازنظر خودم سخت 

خیلی راحته بابا مگه چیه خودت بشینی همه چی دستت میاد بخدا خیلی راحته

من تند تایپ میکنم و استاد غلط املایی هستم  اوکی؟؟؟😒😏
[QUOTE=209603581]فدا سرممم 😎خداروشکر خودم سالم موندم تازه شوهرم برام ماشین نمیخره با ماشین خودشم فق ...

بعلههه😎😎حالا رانندگی کن اصلا نترس فقط چهارچشمی حواست ب آیینه هات باشه ریزه کاری ها رو دقت کن 😉

خیلی راحته بابا مگه چیه خودت بشینی همه چی دستت میاد بخدا خیلی راحته

واقعا.اخه خودمم تعجب میکنم همین بچه ها همه ماشین میرونن همه که دانشمند نیستن میرونن 

همسرم شاه من است 
بعلههه😎😎حالا رانندگی کن اصلا نترس فقط چهارچشمی حواست ب آیینه هات باشه ریزه کاری ها رو دقت کن 😉

برا صفریش یکم میترسم مردا هم دنبال اینن که یه چی دست بگیرن وغربزنن 😜

همسرم شاه من است