2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخمین رتبه قلمچی قسمت نظرات برو اونجا راهنمایی میکنن

یه عده باعث شدن زندگیم نابود شه ولی ازشون دورم تا همیشه و محوشون کردم از زندگیم،  با این سایت آشنا شدم   اینجا میام که هوام عوض شه  ،که به دخترم قول دادم خوشبختش کنم 

موفق باشی حالشو ببر اسی یه سوال ودوستان توروخدا اگه میدونید بگید کتابای من چاپ 98 وخریدم منظورم خود کتاب درسیا مدرسه اس قدیمی نیس با اینا هم میشه خوند؟ 😞😞😞😞😞😞

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
سایت دانشگاه رو  برو ببین اعلانی چیزی نزدن واسه من دانشگاهم زده بود که دهم تا چهاردهم مهلت ثبت ...

عزیزم سوالمو که پرسیدم میتونی جواب بدی؟ یه پیام پایینتره

موفق باشی حالشو ببر اسی یه سوال ودوستان توروخدا اگه میدونید بگید کتابای من چاپ 98 وخریدم منظورم خود ...

ی مقداری بعضی دروس تغییرات داشتن ولی نه خیلی زیاد میتونی کتابایی که تغییرات داشتن رو از رو پی دی اف بخونی

ی مقداری بعضی دروس تغییرات داشتن ولی نه خیلی زیاد میتونی کتابایی که تغییرات داشتن رو از رو پی دی اف ...

ممنون عزیزم من سه درس فیزیک وشیمی وریاضی رو نمیدونم چیکار کنم ببخشید آخرین سواله آخه چند سال دور بودم کتابام خالیه وهیچ توضیحی داخلش نیس به نظرتون چیکارکنم آخه نمیتونم کلاس برم

ممنون عزیزم من سه درس فیزیک وشیمی وریاضی رو نمیدونم چیکار کنم ببخشید آخرین سواله آخه چند سال دور بود ...

گلم از تدریسای آنلاین استفاده کن برنامه آلا رو نصب کن استادای خوبی داره 

اگز خواستی آیدی تلگرامتو بده چندتا کانال دارم تدریساشون خوبه میفرستم برات

ممنون عزیزم من سه درس فیزیک وشیمی وریاضی رو نمیدونم چیکار کنم ببخشید آخرین سواله آخه چند سال دور بود ...

پی دی افاشو دانلود کن ببین با کتابات چه تغییری کرده برای سوالای داخل کتاب که مهمم هست سه تا گام به گام جامع برای سه تا پایه بگیر کتاب و با سوالاش کامل و دقیق حل کن بعدم میتونی از فیلمای اموزشی الا استفاده کنی خیلی خوب درس میدن برنامشو نصب کن یا تو گوگل سرچ کن بعدم که کتابا یاد گرفتی دیگ تست بزن زیاااد

گلم از تدریسای آنلاین استفاده کن برنامه آلا رو نصب کن استادای خوبی داره  اگز خواستی آیدی تلگرا ...

ممنون عزیزم لطف میکنی باشه میفرستم براتون تو خصوصی