2777
2789
عنوان

یه رمان قشنگ عاشقانه بگین

32000 بازدید | 40 پست

تا برم بخونم😂حوصلم سر رفته.

لطفا چیزی ک معرفی میکنین متنش کتابی و آبکی نباشه 

مرسی❤️

از صدای گذر آب چنان فهمیدم... تندتر از آب روان، عمر گران می‌گذرد...زندگی را نفسی است،ارزش غم خوردن نیست، آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست❤️✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در همسایگی گودزیلا خوندی؟

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
شکنجه گر من  استاد متجاوز من

مثبت ۱۸؟😁😏

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

دختر بد و پسر بدتر فقط وسطاش اندکی حرس می خوری ولی در کل اوکی 

قلب من شکست و واژگان از آن بیرون آمدند🌱🦋                                    https://t.me/darkblue404 ریز نوشته های ی مغز پوکیده
در همسایگی گودزیلا خوندی؟

اره

از صدای گذر آب چنان فهمیدم... تندتر از آب روان، عمر گران می‌گذرد...زندگی را نفسی است،ارزش غم خوردن نیست، آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست❤️✨
مثبت ۱۸؟😁😏

ولش کن😂😂😂

اره

وای ته خنده بودا

برای من بمون، برای من بخون، با این که مذهبیه ولی داستان فوق العاده قشنگ و خنده داری داره، اونو خوندی؟

ولش کن😂😂😂

اهلش هسی یا نه؟😁

عابر بی سایه این مرد امشب میمیرد پارلا باورم کن دختری ک من باشم درجگر خاریست زن کمانگیر اسطوره

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤